Kikaptak Gulácsiéktól, Mourinho beszólt az újságírónak

A sajtótájékoztató végén angolosan távozott.

Forrás: Facebook/RB Leipzig

Korábban többször is beszámoltunk arról, hogy több szép védésének köszönhetően a Tottenham-RB Leipzig összecsapás egyik hőse volt Gulácsi Plter. A BL-nyolcaddöntő első meccsét a németek 1-0-ra nyerték meg, de a különbség nagyobb is lehetett volna, ám a hazai oldalon Hugo Lloris teljesítményét sem érhette kritika.

Érdekes furcsaság Gulácsiék BL-meccsén - fotó - NB1.hu

 

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón José Mourinho ellopta a show-t. A portugál valóban nem volt könnyű helyzetben, ugyanis Kane és Son sérülés miatt nem állhatott a rendelkezésére, másrészt Gulácsi valósággal kivédte a szemüket.

"Az 1-0 nem 10-0, több csapat is felállt már a padlóról a visszavágón, mi miért ne bízhatnánk a csodában? A kapusunk kétszer is varázslatos védést mutatott be, de a németek hálóőre is remekül tette a dolgát. Az a mentalitás, ami ma a fiúkat jellemezte bizakodásra adhat okot" - szögezte le a portugál menedzser, majd egy, a csapata rossz teljesítményére vonatkozó újságírói kérdés után, a sajtótájékoztató végén angolosan távozott. "Remek volt a kérdés, haver!", intett oda még távozásképp.

A visszavágót március 10-én rendezik meg Lipcsében - egy esetleges továbbjutást követően a kieséses szakaszban lehet, hogy már Willi Orbán is játszhatna a németeknél...

FRISSÍTÉS

péntek, 16:07

BL: Gulácsi a hét csapatában - NB1.hu

Forrás: RB Leipzig/Facebook A héten megkezdődött a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntős szakasza, a hét csapatába az a Gulácsi Péter is bekerült, aki hatalmas bravúrokkal járult hozzá a BL szerdai játéknapján, a Tottenham Hotspurs 1-0-s legyőzéséhez. A londoni gárda vezetőedzője, Jose Mourinho a meccs után külön is megemlítette, hogy nagyszerű teljesítményt nyújtott a német csapat hálóőre.

Legfrissebb híreink