Érdekes furcsaság Gulácsiék BL-meccsén - fotó

Az ok nem épp a legkellemesebb volt...

Forrás: Facebook/RB Leipzig

Mint arról korábban beszámoltunk, az RB Leipzig csapata kiváló játékkal 1-0-ra nyert idegenben a Tottenham ellen, így előnyből várhatja a Bajnokok Ligája visszavágóját. A mérkőzésen Gulácsi Péter több fontos védéssel tartotta játékban a lipcseieket, még José Mourinho is őt dicsérte a lefújás után.

 

Érdekesség is tarkította az összecsapást, a németeknek a kezdés előtt főhetett kissé a feje. Történt ugyanis, hogy az utazás során valahol, valahogy elkavarodott több vendégmez, így a kezdőben pályára lépők közül a végül győztes gólt szerző Timo Wernernek, Christopher Nkunkunak és Lukas Klostermannak az első félidőben a többiekétől eltérő színű szponzori logóval ellátott mezben kellett játszaniuk.

BL: még Mourinho is Gulácsiról beszélt - reakciók, videók - NB1.hu

 

A fehér bikánál Wernernek több szerencsét hozott a második félidőben a sárga-kék szponzori bikás mez, hisz a szünetben már mindannyian át tudták venni az "eredeti" mezt, és a támadó ebben szerezte a mindent eldöntő gólt tizenegyesből.

Az UEFA minden valószínűséggel engedélyezte mindezt - más kérdés, hogy láttunk már hasonlóért büntetést a közelmúltban...

Manuel Veth on Twitter

 

Legfrissebb híreink