Fradi-Dinamo: a BL nem az NB I - REAKCIÓK

A kijevi gólszerző a Fradi Tábort említette, Dibusz sajnálja.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

Mint ismert, a nagyot hajrázó Ferencváros szerdán este 2-2-es döntetlent játszott a Dinamo Kijevvel a Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában.

Fradi-Dinamo: eltűnt a pénz! - NB1.hu

 

A lefújást követően a főszereplők értékeltek az M4 Sport kameráinak.

Franck Boli: „Remekül érzem magam. Csereként beállni nem feltétlen az én szerepem, de gólt szerezni fantasztikus érzés. Szerintem mindenki előrelépett az előző meccshez, harcoltunk, mindenki adott valamit a csapathoz, így szerezhettünk pontot. Tanulság, hogy amikor az ellenfél betalál, támadnunk kell, az első másodperctől kezdve ezt az arcunkat kell megmutatnunk. Jó, hogy tudtunk változtatni a végére. Élvezem az első gólomat, felfogni ezt még csak később tudom, de örülök, hogy a családom is láthatta.”

Tokmac Nguen: „Nagyon nehéz mérkőzés volt, a Dinamo jól futballozott, picit meg is lepett, hogy milyen jó játékosaik vannak. A 2-2 összességében rendben van, meglátjuk, mi lesz a folytatásban. Igazságos ez az eredmény, a végén próbáltuk megnyerni a meccset, de nehéz lett volna.”

Dibusz Dénes: „Az első félidő nem azt mutatta, hogy ebből ilyen végjáték és ilyen második félidő kerekedhet ki. Gyengén játszottunk, nem volt meg bennünk a kellő agresszivitás az elején, aztán a szünetben átbeszéltünk néhány helyzetet, és minden másképp működött: nyomás alatt tartottuk őket, tudtunk építkezni és helyzeteket kialakítani. Ha pár perccel tovább tart a meccs, talán megvan a győzelem. Nem lehetünk elégedetlenek ezzel az egy ponttal, nagy hiányérzetünk is lehet ugyanakkor, hisz adtunk egy félidő előnyt, hazai pályán pedig főleg nagyon készültünk, ezt sajnálom. Mindenki élvezte a második félidőt, jó hangulat volt a stadionban, köszönjük a szurkolóknak, hogy belehajszoltak minket az egyenlítésbe. Ha bátran játszunk, felvállaljuk a játékunkat, tudunk gondot okozni a Dinamónak, és fel tudunk nőni arra a szintre, amin ő vannak. Lesz a visszavágóig még három meccs a csoportban, nem lenne rossz, ha végül az első háromban végeznék, de ezzel egyelőre még nem foglalkoznék.”

Carlos De Pena: „Abszolút uraltuk a meccset az első félidőben. Tudtuk, hogy a szurkolók miatt nagy lökést kap a Fradi, próbáltunk irányítani, ám a szép gól után nem tudtunk, a piros lap után pedig megkaptuk a második gólt. Nem vagyunk boldogok, nem ezt terveztük, de ilyen a futball: úgy veszítettünk két pontot, hogy megvoltak az esélyeink. A Ferencváros megérdemelte, hogy betaláljon, nem szabad őket lebecsülni. A jövőre nézve bízok abban, hogy tudunk pontokat szerezni a csoportban.”

Szerhij Rebrov: „Nem könnyű koncentrálni ilyen szinten. Voltak hibák védekezésben az első félidőben, fegyelmezettebben kellett volna játszanunk, aztán a másodikban javítottunk, Tokmac gólja pedig megadta az önbizalmat. A mérkőzésen sokat kiabáltam, emiatt a hangom is elveszítettem. Örülök, hogy 0-2 után döntetlent értünk el, megérdemeljük a pontot. Nem számít, kivel játszunk, minden csapat a legmagasabb szintet képviseli, ezt bizonyította a Dinamo is ma: ez más szint, mint az NB I. Meglátjuk, mi lesz még a csoportban, nehéz jósolni a járványhelyzet miatt, soha nem tudjuk, ki hogyan fog épp pályára lépni.”

FRISSÍTÉS: CSÜTÖRTÖK 9.08

BL: kikészült a Dinamo Kijev edzője az igazságtól - NB1.hu

 MOTTÓ: A SZÁMOK SOHA NEM HAZUDNAK! 

Legfrissebb híreink