Európa-liga döntő Budapesten: Csányi reakciója

Komoly megerősítésről beszélt.

Forrás: Puskás Aréna/Facebook

Az nb1.hu hétfőn már beszámolt arról, hogy 2022-ben Budapesten rendezik meg az Európa-liga döntőjét. A finálé résztvevői a Puskás Arénában csapnak össze egymással. A sportdiplomáciai sikerről az MLSZ elnöke, Csányi Sándor is elmondta a véleményét. Csányi szerint az utóbbi időben több fontos mérkőzésnek is Magyarország adott otthont, ez pedig megerősíti azt, hogy jó munkát végeznek. Abban is bízik, hogy az Európa-liga döntőjének köszönhetően sok gyermek kezd el majd futballozni. 

Óriási siker: Európa-liga döntőt rendeznek Budapesten! - NB1.hu

Óriási sportdiplomáciai siker! Budapesten rendezik meg 2022-ben az Európa-liga fináléját. A döntő résztvevői a Puskás Arénában csapnak össze majd egymással. Az mlsz.hu közleményét változtatás nélkül közöljük: "Újabb sportdiplomácia sikert ért el a magyar labdarúgás: 2022-ben a Puskás Arénában rendezik meg az UEFA Európa-liga döntőjét.

"Komoly megerősítésnek érzem a munkánkkal kapcsolatban, hogy Magyarország minden évben kiemelkedő futballmérkőzéseknek adhat otthont, kezdve a tavalyi női BL-döntővel, folytatva az idei Eb négy találkozójával, az U21-es Európa-bajnokság fináléjával, illetve a mostani döntés értelmében a 2022-es Európa Liga-döntővel. Ennek köszönhetően egyre több és több magyar szurkoló nézhet meg a helyszínen kiemelkedő labdarúgó-mérkőzéseket a saját hazájában. Bízom benne, hogy a közelgő Európa Liga-döntő olyan nagy mérkőzés lesz, amely sok gyerekkel megszeretteti a labdarúgást" - nyilatkozta Csányi Sándor az mlsz.hu-nak

Az Európa-liga döntőjének tervezett dátuma 2022. május 18. vagy május 25.

Legfrissebb híreink