Eb2020: nem bírt Spanyolországgal a magyar válogatott csoportellenfele

Rengeteg helyzet maradt ki.

Forrás: sefutbol.com

SPANYOLORSZÁG-PORTUGÁLIA 0-0

Nem bírt egymással Spanyolország és Portugália, az Euróa-bajnokságot megelőző felkészülési meccsen. Lehetőségek ugyan adódtak mind a két oldalon, azonban nem született egyetlen találat sem. A meccs iramával nem volt probléma, de azért érződött, hogy ez egy tét nélküli találkozó.

A MÉRKŐZÉS FŐSZEREPLŐI: A SZURKOLÓK

A spanyol bajnok Atlético MAdrid otthonában mérkőztek meg a felek, számos szurkoló előtt. A hangulat kitűnő volt, nagyon jó az látni, hogy a drukkerek visszatértek a lelátóra.

A MÉRKŐZÉS KULCSMOMENTUMAI: A RENGETEG KIHAGYOTT HELYZET

Mind a két félnek sok lehetősége volt a találkozó eldöntésére, ám a helyzetek rendre kimaradtak. A mérkőzés elején a portugálok be is vették a spanyol kaput, ám szabálytalanság miatt ezt nem adta meg a játékvezető.

 

Magyarország-Ciprus: Rebrov középpályája és a második hullám - NB1.hu

 

 

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

Spanyolország jövő kedden Litvániát fogadja, míg Portugália egy nappal később Izraelt látja vendégül.

JEGYZŐKÖNYV:

SPANYOLORSZÁG–PORTUGÁLIA 0–0 (0–0)
Madrid. V: Craig Pawson (angol)
SPANYOLORSZÁG: Unai Símon – M. Llorente, Laporte (D. Llorente, 79.), Pau Torres (Eric García, 63.), Gaya – Thiago Alcantara (Pedri, 63.), S. Busquets (Rodri, 63.), Fabián Ruiz (Koke, 75.) – Sarabia (Gerard Moreno, 75.), Morata, Ferran Torres. Szövetségi kapitány: Luis Enrique
PORTUGÁLIA: Rui Patrício – N. Semedo, Pepe (William Carvalho, 59.), Fonte, Guerreiro (Nuno Mendes, 81.) – Sérgio Oliveira (B. Fernandes, 59.), Danilo Pereira, Renato Sanches (R. Silva, 69.) – C. Ronaldo, Joao Félix (Pedro Goncalves, a szünetben), Diogo Jota (Palhinha, 70.). Szövetségi kapitány: Fernando Santos

Legfrissebb híreink