Eb2020: megszólalt Bognár György a botránya után - részletek

Hivatalos állásfoglalás.

Forrás:

A tegnapi dán-finn meccsen Christian Eriksen horrorsérülése érthető módon hatalmas érzelmi viharokat váltott ki a világ futballszurkolóiból, így a magyarokból is. Az M4 Sport egyik szakértője, Bognár György, a Paks vezetőedzője volt, akinek az esetre adott érzelmi reagálása hatalmas indulatokat szült, többen azt követelik azóta is, hogy távozzon az M4 Sport szakértői gárdájából. Az esetről Bognár György a Paks Facebook-oldalán nyilatkozott:

 

Eb2020: elmesélte az orvos, hogyan mentették meg Eriksen életét - részletek - NB1.hu

 

 

,,Számomra is világossá vált, hogy rengeteg ember érzelmi világára bántóan hatott a Dánia-Finnország mérkőzés közbeni véleménnyilvánításom.

Miután több forrásból is értesültünk a stúdióban, hogy a dán válogatott Christian Eriksen állapota stabil, szakmai szempontokat kezdtem figyelembe venni, figyelmen kívül hagyva a történtek komoly lélektani hatását. Utóbbi miatt ezúton szeretnék elnézést kérni minden sportrajongótól és mindenki mástól, aki félreértett, és akaratomon kívül megbántottam az érzéseiben. A történtek rám is sokkolóan hatottak, érzelmileg megviseltek, éppen ezért szerettem volna sürgetni, hogy ennek a találkozónak minél előbb vége legyen.

Kívánom, hogy soha többé ne kelljen átélnünk ilyen esetet, hogy Christian, akiért egy világ aggódik, mielőbb felgyógyuljon, pályára léphessen, ahogy csapattársaitól is ezt kérte.

Bognár György"

 

Legfrissebb híreink