BL: mi lenne öngyilkosság a Fradi ellen? - nyilatkozatok

A tűzzel nem lesz gond.

Forrás: fkzalgiris.lt

A Zalgiris Vilniusnak kétgólos hátrányt kellene ledolgoznia a Fradi elleni BL-selejtezős párharc visszavágóján. Ahogy a litván klub beharangozójában leírták, ez nem ígérkezik könnyű feladatnak. A Fradi részéről a vezetőedző mellett Haratin mondta el a gondolatait a hétfőn megrendezett sajtótájékoztatón: 

BL: nem köntörfalazott a Fradi játékosa - nyilatkozatok - NB1.hu

 

A bravúr egyik letéteményese Josip Tadic lehet. A rutinos horvát futballista volt az egyik résztvevője a találkozó előtti sajtótájékoztatónak.

"Egy jó csapat ellen játszottunk a múlt héten. Ugyan kikaptunk, de nem nyújtottunk rossz teljesítményt. Úgy érzem, hiszünk abban, hogy valami nagy dologra is képesek lehetünk. Harcosok vagyunk, és most hazai pályán játszhatunk. Remélem, hogy sok szurkoló fog bíztatni minket. A Ferencvárost képzett játékosok alkotják, de vannak gyenge pontjai is. Kétgólos hátrányban vagyunk, de nem szabad csak a támadásra összpontosítani, hiszen ez öngyilkos taktika lenne" - fogalmazott Tadic.

J. Tadičius: „Eidamas į aikštę turi tikėti, kad gali ir kad laimėsi" - FK Žalgiris

 

Vladimir Cheburin vezetőedző szerint az FTC sikeréből a zöld-fehér drukkerek is kivették a részüket.

"Rengeteg néző volt az első meccsen a stadionban. A koronavírus által kialakult időszak miatt is mondhatom, hogy a hangulat is befolyásolta a találkozót. A hazai meccseinken mi is támaszkodhatunk a drukkereinkre" - hangsúlyozta a szakember.

A Zalgiris-FTC mérkőzés 19 órakor kezdődik. 

Legfrissebb híreink