BL: a Fradi Tábornak is üzent a Dinamo Kijev középpályása

Rengeteg hiányzójuk lesz az ukránoknak.

Forrás: FC Dynamo Kyiv/Facebook

A Ferencváros után a Dinamo Kijev is megtartotta a két csapat egymás elleni, holnapi BL-csoportmeccse előtti sajtótájékoztatót.

„Remélem, hogy holnap az egyik legjobb játékunkat mutatjuk majd be. Csak a győzelemben gondolkozunk. Plusz, hogy lesznek nézők a mérkőzésen, mindannyiunkat duplán motivál ez. Nem félünk sem a szurkolóktól, sem a Ferencvárostól” - mondta a játékosokat képviselő  Vitaliy Buyalskyi középpályás, akinek 3.5 millió euró a piaci értéke.

BL: koronavírus a Fradinál is, Rebrov nem csak a riválisa ellen készül - NB1.hu

 

„Mindig nagyon bonyolult, ha fontos emberek hiányoznak fontos mérkőzésen. Viszont, jó lehetőség azoknak, akik pótolni fogják őket, hogy a Bajnokok Ligájában bizonyíthassanak. Nincs arról szó, hogy Szerhij Rebrovval mi versenyeznénk egymással, mert már több, mint 140 mérkőzésen vagyok túl. A Fradiból egy játékost sem emelnék ki, de azt fontos jeleznem, hogy nagyon nagyot nőtt a magyar bajnok értéke, minőségi játékosokat igazolt. Ütőképes kollektíva, viszont csak két-három magyar játszik a csapatban. Pénzproblémák is közrejátszottak abban, hogy több játékosunk külföldre igazolt az elmúlt időszakban. Viszont a saját akadémiánkról nagyon sok fiatal került fel az első csapathoz. A Fradival ellentétben mi nem tudtunk neves játékosokat igazolni, ennek ellenére bízunk a jó eredményben” - mondta a Dinamo legendás edzője, a román  Mircea Lucescu.

A Dinamo egyébként a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a sérült védők, Mykita Burda, Oleksandr Tymchyk és Volodymyr Kostevych, illetve a támadó Artem Besedin sérülés (utóbbi eltiltás) miatt nem játszanak holnap, akárcsak  Heorhiy Bushchan Viton Mykolenko, akik pozitív koronavírus-tesztet produkáltak, mindketten válogatottak.

Legfrissebb híreink