Bajnokok Ligája: szomorúan értékelt a Tobol edzője - reakció

Köszönetet mondott a szurkolóknak.

Forrás: Tobol/Facebook

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Ferencváros együttese 0-0-ás döntetlent játszott a Tobol Kosztanaj otthonában, a Bajnokok Ligája-selejtező 1. fordulójának odavágóján. A mérkőzést követő sajtótájékoztatón a hazaik szakvezetője értékelt. 

“Először is szeretném megköszönni a szurkolóink buzdítását. Ezután már csak értük is nyernünk kell Budapesten. Sajnos nem sikerült betalálnunk, pedig voltak helyzeteink, főleg az első félidőben, amikor 20-25 percig fölényben játszottunk. A második félidőt is jól kezdtük és a meccs végén is voltak lehetőségek. Az ellenfelünkben óriási potenciál van, megvan a saját játékstílusuk. Ez csak az első “félidő” volt, a második Budapesten lesz, ahol nem szabad majd engednünk, hogy a középpályán szervezzék a támadásaikat. Most kielemezzük a mait és utána készülünk a visszavágóra” - nyilatkozta a mérkőzést követően Milan Milanovic a Tobol Kosztanaj vezetőedzője.

Bajnokok Ligája, 1. selejtezőkör, 1. mérkőzés
FC Tobol–FTC 0–0 (0–0)

FC Tobol: Alexander – Kairov, Maly, Tomasevich, Amanovich – Tagybergen, Jovancic, Zharynbetov (Muzhikov, 69.) – Tosic, Zhaksylykov (Vukadinovic, 77.), Rúben Brígido (Sergeev, 63.).
Vezetőedző: Milan Milanovic
FTC: Dibusz – Botka (Wingo, 77.), S. Mmaee, Kovacevic, Civic – Vécsei (Esiti, 51.), Laidouni - Tokmac, Zachariassen (Marquinhos, 62.), Traoré – Boli (Bassey, 62.).
Vezetőedző: Sztanyiszlav Csercseszov.
Sárga lap: Vécsei (33.), Boli (38.), Laidouni (71.), ill. Jovancic (32.), Kairov (38.)

Legfrissebb híreink