nb1.hu

ZTE: triplázott a 100 gólos csatár

Szép sorozatot szakítottak meg.

ZTE II–Balatonfüred 3-0 (1-0)
ZTE II: Köcse – Németh E., Sebestyén, Molnár D. (Szántó), Simó (Csóka), Zimonyi (Abért), Tajti (Szökrönyös), Zivko Ziga, Papp L., Goncalves Dos Reis, Földvári. 
BFC: Keserű – Géringer, Nagy Z. (Laurinyecz), Csikós, Markó (Tamás Sz.), Tetézi (Emperger), Schillinger (Imre I.), Burucz, Szalai, Bartha, Bene (Radács). 
Gólszerzők: Zimonyi (45., 60., 66.).
 
A hazai csapatot visszajátszóként Zimonyi, Tajti és Zivko erősítette a tabellaszomszéd ellen. Óvatosan kezdtek a felek, majd három nagy és elhibázott ZTE-helyzet következett. Szünet előtt Zimonyi szerzett vezetést a ZTE-nek. A második félidőben a vendégek feljebb tolták a védekezésüket, a zalaiak így könnyebben kontrázhattak. Zimonyi hét perc alatt két újabb góllal eldöntötte a meccset. A házigazda előtt további lehetőségek is adódtak vasárnap – jelezte a zaol.hu.
 
Bozsik József: „Az első félidőben mezőnyben voltunk jobbak, a folytatásban eredményesen játszottunk. A mérkőzés összképe alapján megérdemelt győzelmet arattunk.”
 
Borgulya István: – Jó csapattal szemben maradtunk alul. Az elején több komoly ziccerünk volt, amelyek most sajnos nem jöttek, viszont a szünet előtti pillanatokban kaptunk egy gólt. Mindent megpróbáltunk a pontszerzésért, azonban a hazai kontrák ellen ezúttal tehetetlenek voltunk. Egy szép sorozat szakadt meg, de menni kell tovább.
 
 
 

ZTE: eldőlőben a 100 gólos csatár sorsa – NB1.hu

 „A kiesés elől menekülő Zalaegerszeg a listavezető Ferencváros otthonában játszott felkészülési mérkőzést szerdán. A zöld-fehérek 2-0-s győzelmet arattak, a Fradi góljait Boli és Haratin szerezte, utóbbi egy tizenegyest értékesített. Az egerszegi csapatban csereként lépett pályára Zimonyi Dávid. A 22 éves futballista a 70. percben váltotta Babatit.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC