nb1.hu

Tovább nőtt a Rákóczi előnye

Kaposvár - Waltner Róbert értékelt.

2-2-es döntetlennel folytatta bajnoki szereplését a Kaposvári Rákóczi a labdarúgó NB III-ban. Az éllovas zöld-fehérek már a hatodik percben vezetést szereztek Andorka góljával, aztán fordított a házigazda. A somogyiak végig jól küzdöttek, és a 90. percben Ivancsics állította be a végeredményt – olvasható a kapos.hu oldalon.
 
Az Ajka hazai vereségének köszönhetően a Rákóczi előnye immár hat pont fő üldözője előtt.
 
A kaposváriak mestere, Waltner Róbert így értékelt: "Jól kezdtük a mérkőzést, és a vezető gól megszerzése után is több helyzetet kidolgoztunk. A hazaiak lényegében az egyetlen lehetőségüket kihasználták: egy pontrúgást követően egyenlítettek. A szünet után kétszer találtuk el a kapufát, Andorka pedig egy nagy ziccerben hibázott. Ezt követően volt egy nehéz tizenöt percünk, amikor az ellenfelünk a vezetést is átvette. Az utolsó pillanatig harcoltunk a döntetlenért, és a végén, egy kapu előtti kavarodást követően Ivancsicshoz került a labda, aki kilőtte a hosszú sarkot. Összességében örülök annak, hogy tovább folytatódott veretlenségi sorozatunk, ráadásul már hat pont az előnyünk a tabella élén az Ajka előtt."
 
NB III Nyugati csoport, 26. forduló
 
III. Kerületi TVE – Kaposvári Rákóczi FC 2-2 (1-1)
 
Budapest, III. Kerületi TVE Sporttelep. V.: Lovas.
 
III. Kerületi TVE: Palásthy – Gálfi, Domokos, Móczó, Szilágyi (Nagy D., 46.), Nagy T. –  Kaszai, Pálfalvi, Hamar (Törőcsik, 91.) – Kiss D. (Králl, 70.), Sorecz. Vezetőedző: Tóth András.
Kaposvári Rákóczi FC: Slakta – Szabó A., Nagy J., Úr, Hadaró – Nagy K. (Godzsajev-Telmán, 57.), Szakály A. (Rajczi, 80.), Ivancsics, Kollega (Sárközi, 46.) – Andorka, Sóron. Vezetőedző: Deákvári Antal. Edző: Waltner Róbert.
 
Gólszerzők: Pálfalvi (29.), Hamar (79.), illetve Andorka (6.), Ivancsics (90.)
 
Sárga lap: Nagy D. (66.), Hamar (90.), Králl (92.), illetve Nagy K. (28.), Sárközi (73.)
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC