nb1.hu

Távozik a DVSC edzője

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A DVSC BEJELENTÉSE:
 
"Távozik a DVSC-től a tréner.
 
Szerződése felbontását kérte Igor Bogdanovics, az NB III-ban szereplő DVSC II. vezetőedzője, ami hétfőn közös megegyezéssel meg is történt. A tréner elfogadta az NB II-es Diósgyőr ajánlatát a pályaedzői posztra, így Kondás Elemér segítőjeként a borsodiaknál folytatja edzői pályafutását a következő idényben.
 
A DVSC igényt tartott volna a szakember munkájára, azonban olyan lehetőséget kapott a diósgyőriektől, ami elé a Loki nem akart akadályt gördíteni. Egykori támadónk a következőket nyilatkozta a dvsc.hu-nak:
 
– Az egyik szemem sír, a másik nevet. Amióta abbahagytam a futballt játékosként, álmom volt, hogy a DVSC felnőttcsapatának edzői stábjában dolgozhassak, ez megvalósult. Sok hasznos tapasztalatot szereztem a Lokinál az elmúlt években, Kondás Elemérrel is kifejezetten jól tudtunk együtt dolgozni. Amikor ő nemrég Diósgyőrbe került vezetőedzőnek, szinte egyből hívott, s miután én felnőttcsapatnál szeretnék edzősködni, úgy döntöttem, élek a lehetőséggel – mondta Igor Bogdanovics, akinek sok sikert kívánunk!"
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC