nb1.hu

Tatabánya: edzőváltás

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A TATABÁNYA HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,BIZTONSÁGBAN VAN A TATABÁNYAI LABDARÚGÁS
 
A napokban vált nyilvánossá, hogy cégünk, a TSC Labdarúgó Kft. nem hosszabbít szerződést az NB III-ban szereplő labdarúgó csapatunk vezetőedzőjével, Bekő Balázzsal. A hírt a cég vezetése személyesen közölte a nagyra becsült vezetőedzővel, aki az elmúlt három esztendőben sikeresen szerepelt a csapattal, és 2021-ben az ötödik helyig vezette a Bányászt az NB III-ban. Idén is hasonlóan szép eredményre van kilátás, ugyanakkor a cég vezetése úgy döntött, nem hosszabbítjuk meg Bekő Balázs 2022. június 30-án lejáró szerződését. 
 
A trénerrel május 13-án közöltük a döntést, annak érdekében, hogy a következő időszakban mind neki, mind a csapatunknak legyen elegendő ideje más megoldást találni. 
 
Nem titok, hogy a TSC Labdarúgó Kft. a közelmúltban elkészített eredménykimutatás alapján a 2021-es évet jelentős veszteséggel zárta, ezért a cégnek költséghatékonyabb megoldásokat kell találnia, ugyanakkor természetesen azért is dolgozunk, hogy a labdarúgócsapat költségvetését és lehetőségeit növelni lehessen. 
 
Tulajdonosunk, a Tatabányai SC segítő kezet nyújtott, így jelenleg a cégnek nincsenek anyagi gondjai. A tatabányai labdarúgás biztonságban van, de a jövőt óvatosabban és reálisabban kell terveznünk.
 
Fontos feladat, hogy a leendő vezetőedzővel a következő szezonban is eredményesen szereplő csapatot alkosson a TSC együttese. 
 
Hajrá, Bányász!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC