nb1.hu

Shane Tusup volt szövetségi kapitány csapatának a legyőzésében segédkezett

Kiválasztott nyitotta meg a gólok sorát.

Továbbra is megállíthatatlannak tűnik a III. Kerületi TVE a Nyugati csoportban. És már ugye az is köztudott, hiszen a múlt héten hivatalosan is bejelentették a klub vezetői, hogy Shane Tusup is csatlakozott a Kerülethez, aki 6 kiválasztott futballistával külön is foglalkozik.
 
A felek a sajtótájékoztatón elmondták, örülnek a kölcsönös együttműködésnek, mert a Kerület bátor és merész célja az, hogy olyan futballistákat neveljen, akik előbb vagy utóbb a magyar válogatottnál is szóba kerülnek.
 
 

Shane Tusup belevág: magyar válogatottakat adna az NB III-as listavezető – NB1.hu

Elsőként jeleztük, hogy Shane Tusup az NB III nyugati csoportjában listavezető III. Kerületi TVE csapatánál is folytatja a pályafutását. Hat játékossal fog külön edzeni, az apropóból a Kerület ma sajtótájékoztatót tartott az óbudai sporttelepen. Egyébként érdemes megnézni az élő közvetítésünket az eseményről, mert Magyarországon nem megszokott laza és parádés hangulat volt az összejövetelen.

 
Hivatalosan tehát a Tusup-éra első mérkőzésére vasárnap került sor, amikor az óbudaiak Bozsik Péter volt szövetségi kapitány csapatát, a Komáromot fogadták és győzték le végül 3-1-re.
 
A találkozó első gólját egyébként az a Borvető Áron szerezte a 26. percben, aki a Tusup-féle mentor program tagja. Rajta kívül még Tamási Zsolt (54.) és Kokenszkí Norbert (56.) talált be az óbudaiak közül a kapuba, míg a vendégek részéről Tóth Patrik (79.) szépített.
 
A Kerület 14 meccséből eddig 12-t megnyert, 1-1 döntetlenje és veresége van, a tabellát 8 pontos előnnyel vezeti a második Mosonmagyaróvárral szemben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC