nb1.hu

Putnok-Ózd csúcsrangadó: kérés a szurkolókhoz

Színvonalas ígéret az egyik söröző miatt.

Hét év után lesz újra Putnok-Ózd szomszédvári rangadó, és ezt azért is fontos hangsúlyozni, mert szurkolói körökben az a rémhír terjengett a héten, hogy elmarad a rangadó.
 
Mint ismeretes, Ózdon rengeteg a probléma, a gárdától 11 pontot levontak, nem játszhat az otthonában és a héten távozott a vezetőedzői posztról Várhidi Péter, akinek még nem jelentették be az utódját.
 
A meccset azonban megrendezik vasárnap 13 órától, és külön érdekesség, hogy hiába van szó szomszédvárak csatájáról (nagyjából 20 kilométerre fekszik egymástól a két település), a két szurkolótábor jóban van egymással.
 
Ennek ellenére, be kell tartani az MLSZ előírásíait a drukkereknek is, a hazai klub közleménye is erre hívja fel a figyelmet:
 
„Szeretnénk megkérni azokat a szurkolókat, akik holnap a Várady Béla Sportközpontban tekintik meg a Putnok FC – Ózdi Kohász SC bajnoki labdarúgó mérkőzést, hogy a következő rendelkezéseket vegyék figyelembe és tartsák be.
 
Először is felhívjuk azoknak a Putnok szurkolóknak a figyelmét, akik a fedetlen lelátói oldalon szoktak helyet foglalni a bajnoki mérkőzéseken, hogy a holnapi napon nem tudnak majd azon az oldalon ülni. Minden Putnok szurkoló csak a fedett lelátói, azaz a klasszikus értelemben vett hazai oldalon tartózkodhat, ezért ne a Thomori út felőli bejárathoz, hanem a Puskás Ferenc út felőlihez érkezzenek.
 
A fentiekből értelemszerűen adódik, hogy az Ózdi Kohász szurkolóit pedig arra kérjük, hogy holnap a Thomori út felőli bejárathoz közelítsenek és azon keresztül lépjenek a Sportközpont területére. A teljes vendég oldal az Ő rendelkezésükre fog állni.
 
Tudjuk, hogy a két szurkolói oldal jó viszonyt ápol egymással, de az MLSZ előírásai szigorúak és a nagyobb létszámú vendég drukkerek miatt a Putnok FC kiemelt figyelmet fordít a holnap esemény biztonságára.
 
Kérjük a szurkolók megértését.
 
Mind a hazai, mind a vendég oldalon színvonalas büfé szolgáltatás lesz elérhető a mérkőzés előtt és alatt is, melyről a Gesztenyés Söröző gondoskodik.”
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC