nb1.hu

Nyílt sisakkal Eger ellen

Felfedték a dossziét.

Füzesgyarmatra látogat az Eger csapata ezen a hétvégén az NB III 4. fordulójában.
 
Mind a két csapat 3-3 ponttal áll a bajnokságban, ám egy bizonyos titkos fegyver a hazai felé billentheti a mérleg nyelvét.
 
Ez a fegyver pedig nem más, mint Vígh Ferenc a füzesgyarmatiak asszisztensedzője, aki tavaly még a vendégek vezetőedzője volt.
 
Ez a tény nagy előnyt jelenthet a hazaiak számára, ám Egerben jelentősen kicserélődött a játékoskeret, így nem alapozhatnk csak erre.
 
Vígh így nyilatkozott a klub honlapjának:
 
,,A nyáron alapos változások történtek Egerben is, tíz új játékos érkezett hozzájuk, teljesen más felfogásban készültek, mint az átlag csapatok. Igaz mindez az eddigi eredményességben nem látszik, de azért ahogy az EMSTK ellen is igazolták, tudnak meglepetést is okozni. Több felállási formációt alkalmaztak a bajnokság eddigi menete során. Előszeretettel alkalmazzák az egész pályás letámadást, vélhetően ennek tulajdonítható, hogy viszonylag sok gólt kapnak, mert túlságosan is előretolják csapatukat. Arra számítunk, hogy ellenünk is felvállalják a nyílt sisakos játékot, ami kedvezhet nekünk, mert megnyílhatnak a támadóink előtt a területek."
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC