nb1.hu

Nagy szó a Mórahalom életében, hogy NB I-es együttest fogadhat

Mórahalom – Révész: „A Honvéd a kellő komolysággal veszi a mérkőzést.”

A labdarúgó Magyar Kupa országos első fordulójában az NB III-as Mórahalom holnap 15.30-kor az NB I-es Budapest Honvédot fogadja.

 

Miben bízhat egy alacsonyabb osztályú csapat az országos magyar kupa sorsolásakor? Abban, hogy olyan ellenfelet kap, amelyet legyőzve továbblép a következő körbe, ebben a helyzetben az utazási távolság sem másodlagos, vagy kapjon egy olyan NB I-es csapatot, amely ellen minimális az esélye, de legalább otthon játszhat, és az ellenfél is vonzó a szurkolók számára.

 

Az NB III-as Mórahalom esetében az utóbbi verzió jött be, hiszen az NB I-es Budapest Honvédot kapta a magyar kupa hatodik, az országos első fordulójában. A nagy múltú együttes hétszer nyerte meg a sorozatot, legutóbb 2009-ben, és ezzel a hazai ranglistán a negyedik helyen áll.

 

„Egy kis csapat életében mindig nagy szó, ha egy neves, NB I-es együttest fogadhat, ez lesz most is. Megerősített biztonsági szolgálattal várjuk az ellenfelet, a belépő ára pedig nem változik, azaz ahogy a bajnokikon is, 500 forint lesz. Úgy gondolom, a Honvéd a kellő komolysággal veszi a mérkőzést, azaz a meghatározó játékosok itt lesznek, ezenkívül sok tehetséges fiatal kaphat szerepet Marco Rossi vezetőedzőtől. Mi próbálunk helytállni, és azok is játszhatnak, akik eddig kevesebbet léptek pályára. A telefonhívásokból érzem, jóval nagyobb az érdeklődés, mint egy bajnoki kapcsán. Elkészült a vendégszektor teljesen elkülönített WC-vel, büfével, így a várhatóan nagyjából 100 fős csoportban érkező Honvéd-szurkolók már ott kapnak helyet”– mondta a Mórahalom elnöke, Révész Gábor a delmagyar.hu-nak. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC