nb1.hu

MTK: parádés győzelmet értékelt Kanta József

Van, amiből nem enged!

 

AZ MTK KÖZLEMÉNYE:

 

"Második csapatunk vezetőedzője értékelt a Kozármisleny elleni 3-0-s győzelem után.

 

Ahogy beszámoltunk róla, NB III-as csapatunk szombaton magabiztos, 3-0-s sikert aratott a velünk egy bajnokságban és csoportban szereplő HR-Rent Kozármisleny ellen a Lantos Mihály Sportközpontban. A találkozó után Kanta József vezetőedző értékelte a látottakat.

 

– A győzelem mindig jó érzés, de ahogy a múlt heti vereség után is azt mondtam, hogy a felkészülés ezen szakaszában nem az eredmény a fontos, ez most is így van. Sokkal többet jelentett nekem, hogy viszontláttam azokat a dolgokat, amikről a héten beszéltünk, amikről videóztunk, nagyon jól reagáltak a srácok ezekre. A második félidőben három fiatal játékost is megnéztünk, akik fél órányi lehetőséget kaptak, nagyon tetszett az ő hozzáállásuk és játékuk is. Bátrak voltak, Vasvári Zoltán lőtt is két gólt, úgyhogy boldog vagyok, mert olyan dolgokat láttam a pályán, ami szeretném, hogy jellemezze a csapatunk játékát. Elindultunk egy úton, a srácok magasra tették maguknak a lécet, de a ma látott a hozzáállás alá nem fogom engedni őket.

 

Kanta József beszélt az előttünk álló időszak terveiről is.

 

– Jövő héten már két edzőmérkőzést játszunk, ezt így is terveztük, hogy a srácok minél többet tapasztalják meg mérkőzésszituációban, hogy mit kérünk tőlük. Próbáljuk növelni a terhelést is, bizonyos játékosok többet játszanak majd az egyik meccsen, más játékosok másik mérkőzésen, de az edzésekre is nagy hangsúlyt fektetünk."

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC