nb1.hu

Már kétszer debütált a felnőttek között a fiatal tehetség

Interjú a tehetséggel.

Mindössze 17 esztendősen mutatkozott be a felnőtt csapatban Mészáros Dávid tavaly februárban, aki a nyitányon debütált az NB III-ban is. „Mészi” a megye I-ben felváltva védett Zeljko Belecannal, akinek nyári távozása után új versenyhelyzet alakult ki a szintén fiatal, 22 éves Ladányi Patrikkal. Íme, a KTE interjúja:
 
"Mikor tudtad meg, hogy veled kezdődik majd a kezdőcsapat, illetve debütálhatsz az NBIII-ban?
Nem sokkal a meccs előtt, egészen pontosan egy nappal korábban. Szombaton játszottunk, pénteken mondta nekem Viktor (Németh Viktor kapusedző – a szerk.), hogy én fogok kezdeni. Megmondom őszintén, nagyon reménykedtem abban, hogy így lesz. Odatettem magam a felkészülés alatt, mindent beleadtam. Természetesen volt egy-két rosszabb megmozdulás is, de szerintem nem teljesítettem rosszul. Most megkaptam a lehetőséget és a bizalmat, megpróbálok élni vele.
 

Tavaly sokszor felváltva védtetek Zeljko-val, távozása után érkezett Ladányi Patrik, ezzel új versenyhelyzet alakult ki. Mit mondott nektek a munka kezdetén Viktor? 
Egyértelműen megmondta nekünk már az elején, hogy felkészülés és a meccsek alapján fogja eldönteni azt, hogy ki kapja meg először a bizalmat. Nyilván ez a bajnokság közben változhat, alapvetően azonban az a helyzet nem merült fel, ami a megye I-ben, hogy váltva védünk.
 
Miként élted meg kapusként a Taksony elleni meccset? 
Nem volt sok dolgom, nem tudtam igazán megmutatni magam. Volt egy büntető az elején, azt bravúrral esetleg foghattam volna, sajnos nem sikerült. Azon kívül nem nagyon volt olyan szituáció, amikor bravúrra lett volna szükség. Előrejátékban szerintem jobbak voltunk, jobb összepontosítással nyerhető lett volna a mérkőzés. Ez betudható még annak is, hogy ez volt az első meccsünk az NBIII-ban, remélhetőleg a folytatásban jobban értékesítjük a helyzeteinket.
 
Jön a Dabas, milyen meccs elé nézünk? 
Vannak információnk róluk, tudjuk, hogy egy masszív csapat a Dabas. A meccs képe egyelőre még képlékenynek mondható, mi megpróbáljuk majd játszani a saját játékunkat, ami reményeink szerint érvényesülni fog egy győzelem formájában."
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC