nb1.hu

Koronavírus: balhé a Hódmezővásárhely-Kozármisleny körül

Közleményt adtak ki a vendégek.

 

A KOZÁRMISLENY BEJELENTÉSE:

 

"Csapatunk a 2 hetes karantén utolsó napjaiban jár, ez miatt vezetőink megpróbálták a házigazda Hódmezővásárhelyt arra kérni, hogy a sportszerűség jegyében adjanak lehetőséget a halasztásra. Sajnos hétvégi ellenfelünk ehhez nem járult hozzá, így a mérkőzést le kell játszanunk vasárnap!


Legutóbb nagy nyilvánosságot kapó halasztási kérelem visszautasítására az NB I-ben került sor, akkor a Paksi FC kérését utasította vissza a Ferencváros, akik a Bajnokok Ligája terhelés és a későbbi csoportkörös elfoglaltság, sűrű program miatt nem járultak hozzá a mérkőzés későbbi időpontban történő lejátszásához. Itt is megoszlott a sportbarátok véleménye, hiszen sokan azt mondták, a Ferencváros akár belemehetett volna a halasztásba, de a keddi nappal biztossá váló Bajnokok Ligája szereplés miatt indokoltnak tűnt a mérkőzés lebonyolítása.


Hódmezővásárhely nem érdekelt sem a Bajnokok Ligájában, de még az Európa Ligában sem, egy NB III-as középcsapatról beszélünk, aki jelenleg 12 pontjával a 20 csapatos NB III 13. helyén áll. Nyilván megvannak a saját érveik, amiért nem járultak hozzá a halasztáshoz, miközben a fair play mást kívánt volna tőlük.
 

Az Iváncsa együttese 1 héttel korábban került karanténba, mint a HR-Rent Kozármisleny, ennek ellenére már a harmadik mérkőzésük kerül halasztásra (a Kozármisleny csak 1 mérkőzést halasztott), még a mostani hétvégén is hozzájárult a halasztáshoz leendő ellenfelük (Újpest II.). Így egy olyan meccshez is hozzájárult az Iváncsa aktuális ellenfele, mintha a Szekszárd járulna hozzá a jövő hétvégi (!) Kozármisleny – Szekszárd mérkőzés halasztásához.


Természetesen a szabályok szerint nem kötelező hozzájárulni a mérkőzés halasztásához, ezt inkább a sportszerűség diktálná! Nyilván egy könnyen begyűjthető 3 pont lebeg a szemük előtt


Vasárnap délután 15:00 Hódmezővásárhelyi FC – HR-Rent Kozármisleny mérkőzést rendeznek, ahova csapatunk tartalékosan ugyan, de elutazik.


A HR-Rent Kozármisleny labdarúgói hosszú ideje karanténban vannak és a mai nap (csütörtökön) lesz lehetőség az első közös edzésre. Nyilván aki sportolt, az tudja, hogy egy 2 hetes kihagyás mit jelent a versenysportban, miképp lehet szépen, lassan játékba lendülni. (Jelenleg egy edzésben lévő csapat az ellenfél…)


Csapatunk tehát vasárnap pályára fog lépni Hódmezővásárhelyen! Akármilyen összetételben is, de azon leszünk, hogy csattanós választ adjuk és a fair play maximális tiszteletben tartásával elhozzuk a 3 bajnoki pontot!


Mindent bele srácok! Hajrá, Kozármisleny!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC