nb1.hu

Koronavírusos lett Mészöly Kálmán: friss hírek az állapotáról

Fia, Mészöly Géza nyilatkozott.

Mint arról korábban már beszámoltunk, tüdőgyulladással, fertőzéssel és keringési rendellenességgel, súlyos állapotban szállították kórházba Mészöly Kálmánt.

A 81 éves, legendás Szőke Sziklát jelenleg is a Szent János Kórház belgyógyászatán ápolják. Az utóbbi időszakban javult az állapota, ám sajnos elkapta a koronavírust. 

A jelenlegi helyzetről fia, Mészöly Géza nyilatkozott a sportal.hu-nak. Elmondta, járt bent a COVID-osztályon édesapjánál, aki a körülményekhez képest jól van: nincs láza, van étvágya, nem panaszkodik, sőt, még viccelődni is van ereje. Az elmúlt napokban ugyan volt pillanat, amikor megijesztettek őket az orvosok, de most megnyugtatták – szerdán újabb gyorstesztet végeznek, és negatív eredmény esetén visszavihetik őt a belgyógyászatra, ezáltal folytathatják a kezelést. 

Mészöly Kálmán a Vasas és a magyar válogatott ikonja, a válogatott korábbi szövetségi kapitánya, az MLSZ életműdíjasa. 61-szer szerepelt a válogatottban, Európa-bajnoki bronzérmesnek mondhatja magát, 1962-ben az év labdarúgója lett Magyarországon. Állapotáról természetesen beszámolunk a továbbiakban is, és szorítunk a gyógyulásáért!

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC