nb1.hu

Koronavírus: a Kecskemét így kedvezett a drukkereinek

Hivatalos közlemény.

 
Magyarországon az MLSZ döntésének értelmében, a koronavírus-fertőzés terjedésének megakadályozása illetve mérséklése miatt, minden hazai labdarúgó mérkőzés határozatlan ideig nézők nélkül kerül megrendezésre.
 
 
Az NB III-as Kecskemétnél viszont mindent megtesznek, hogy kiszolgálják szurkolóikat, ha azok már személyesen nem lehetnek jelen csapatok hétvégi bajnokiján.
 
Íme, a kecskeméti klub bejelentése: 
 
"Az MLSZ döntésének értelmében, minden hazai labdarúgó mérkőzés határozatlan ideig nézők nélkül kerül megrendezésre Magyarországon. A felnőtt és utánpótlás találkozókat is érintő korlátozás valóban ezt jelenti a gyakorlatban is, csapatonként 25 fő regisztrálható a mérkőzésekre, amibe a játékosok és a stábtagok is beleértendőek.
Klubunk számára a kialakult helyzetben is az volt a legfontosabb, hogy szurkolóink a lehető legjobb, videós formában követhessék az eseményeket, erre meg is találtuk a megoldást a 25-ös limitet betartva. A Kesport TV technikai hátterének köszönhetően, élőképes streammel tudunk jelentkezni Iváncsáról, mely a Kesport Youtube csatornáján lesz követhető. A tervek szerint amíg a helyzet nem változik, illetve szigorúbb rendelkezések nem lépnek életbe, minden mérkőzés műsorra kerül ebben a formában. 
 
Nem marad el emellett szöveges tudósításunk sem, a KTE Twitter csatornáján is beszámolunk a legfontosabb eseményekről.
 
Hajrá KTE!
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC