nb1.hu

Kik eshetnek ki az NB III-ból?

Magyarország - Esélylatolgatás a harmadik vonalból.

Nagy izgalmakat okoz az NB III-as bajnokság ebben a szezonban. Mint ismeretes, ismét változik a létszám, hiszen minden csoportból öt kieső lesz, valamint a leggyengébb 13. helyen végző alakulat is búcsút int a harmadosztálynak. A Tatabányát az MLSZ már korábban kizárta. A bajnoki cím már mindenhol eldőlt, azonban a kiesés elkerüléséért nagy csatát fognak vívni a csapatok az utolsó két körben írja bekesfoci.hu.

 

 

Nyugaton a Komárom mellett a Diósd biztos kieső, a Hévíz pedig szinte biztos. Nagy küzdelmet folytat a Sárvár és a Veszprém is, hiszen a legrosszabb 13. kiesik, ez pedig vagy a Nyugati, vagy a Közép csoportban lesz érdekes. A Videoton II. helyzete is nehéz, de jelenleg egy ponttal előzik a 13. helyen álló Veszprémet.

 

A Közép csoportban, ahol a Békés megyei csapatok is érdekeltek, a Komló már régen kiesett, mellette a Méhkerék és a Dabas-Gyón sem lesz jövőre NB III-as. A Békéscsaba II. és a Várfürdő-Gyulai Termál még reménykedhet, ahogy a Dunaharaszti is, ám könnyen lehet, hogy mindhárman kipottyannak.

 

Új kapussal lép pályára a KBSC az Újpest ellen – NB3.hu

Fölényesen nyerik a bajnokságot

 


Keleten a mindössze egy győzelmet felmutató Újpest II. sorsa nem is kétséges, bár az igen, hogy a lilák a BLSZ I-ben is indítanak-e csapatot. A Hajdúböszörmény is kiesett, a maradék három hely elkerüléséért pedig nagy harc várható. Az FC Hatvan (37) ponttal a legesélytelenebb, de van rá matematikai esély. A 39 pontos REAC előtt a 41 pontos BKV Előre áll. A számítások szerint két körrel a vége előtt a 13. helyre kell odaérni, hiszen a leggyengébb 13. helyezett fog kiesni, az pedig nem a Keleti csoportban lesz.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC