nb1.hu

NB III: az edző után az elnök is távozott a mesés gólkülönbséggel bajnokságot nyert csapattól

Komoly változások a Békés vármegyei bajnoknál.

A bmsextra.hu információi szerint a következő szezont már új szakmai stábbal kezdi meg hétfőn az NB III-ba hét év után visszajutó Gyulai Termál FC labdarúgócsapata. A gyulaiak huszonhét bajnokiból csak kétszer hullajtottak pontokat: egy döntetlen és egy vereség rondít bele a makulátlan mérlegbe és lenyűgöző gólkülönbséggel, 114-10-zel zárták a 2023/24-es idényt.

A Békés Megyei Sport Extra szerint a fantasztikus szezont produkáló Brlázs Gábor helyét Ekker Attila, a megszűnő Körösladány MSK eddigi vezetőedzője veszi át a kispadon a stábjával. A hírportál szeretett volna utánajárni a zuhanyhíradóban terjedő híreknek, ezért megkereste Dobi Róbert klubelnököt, aki azonban már nem érezte magát kompetensnek a válaszokkal.

Sem megerősíteni, sem cáfolni nem áll módomban az információkat, már csak azért sem, mert lemondtam a pozíciómról. Jövő héten kerül sor az egyesület rendkívüli tisztújító közgyűlésére, azt követően ismertté válik, ki lesz az utódom, illetve milyen jövőt tartogat a csapat számára a következő év.

Dobi határozottan cáfolta, hogy a kialakult helyzet miatt vált sürgőssé egy új vezetőség megválasztása.

„Már tavaly decemberben eldöntöttem, hogy hat év után befejezem. Amikor a klub élére kerültem eleinte az életben maradás volt a legfontosabb, majd miután konszolidálódott a helyzet, az NB III-ba való visszajutást tűztük magunk elé elsődleges célként.”

A vezető hozzátette még, hogy sok sikert kíván az utódjának, akit lényegesen jobb körülmények várnak. Állítása szerint ő maga egy időre elszakad a focitól, de várja a következő olyan feladatot, ami újabb kihívás elé állíthatja, és persze a Termál FC mindig szívügye marad.

Megvan az újonc első érkezője, kilencen is távoznak az egyik NB III-as klubtól

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC