nb1.hu

Kecskemét: utoljára

Kvanduk vs. Szabó.

"A Kecskeméti TE utolsó hazai meccsére készül, vasárnap a Szekszárd lesz az ellenfelünk a Széktói Stadionban. A találkozó előtt most is megkérdeztük a két csapat trénerét, hogy mit is várnak a hétvégi összecsapástól." – írta a Kecskemét honlapja.
 
Kvanduk János (vezetőedző, Szekszárdi UFC):
„Elsősorban a sérültjeinket próbáljuk rendbe hozni a meccs előtt, illetve igyekszünk megtalálni azt a csapatot, mely jelen pillanatban a legjobban tudja pótolni az általunk legideálisabbnak gondoltat. Az elmúlt hetek sikertelenségei után szeretnénk a lehető legjobban összeszedni magunkat. A szezon előtt én azt vártam, hogy a Kecskemét meghatározó lehet az NBIII-ban, ami természetesen még bőven megtörténhet, hiszen több mint a fele hátravan a bajnokságnak. A KTE múltja, illetve a város nagysága biztosan előre fogja mozdítani ott a labdarúgást. A mostani csapatról keveset tudok, a vasárnapi bajnokik miatt nincs akkora stábunk, hogy ellenfeleket tudjunk nézni, így elsősorban magunkra koncentrálunk.”
 

null

null

Szabó Tibor (vezetőedző, Kecskeméti TE):
„Ősszel most lépünk pályára utoljára hazai környezetben, ezért is nagyon fontos, hogy megnyerjük a vasárnapi mérkőzést. Minden hétvégén a győzelem a célunk, de azt gondolom, hogy ez egy kettőzött motivációt kell adjon, hogy győzelemmel búcsúzzunk itthon a közönségünktől. Másrészt azért is fontos lenne a siker, hogy kellő önbizalmat kapjunk a hátralévő két idegenbeli találkozónkhoz. A Szekszárd hullámzó teljesítményt nyújt, az utóbbi időben kicsit elveszítették a fonalat, de egy masszív, agresszív csapat benyomását keltették a szezon során.”
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC