nb1.hu

Kecskemét-Kozármisleny: azonos véleményű edzők

Igazságos - így kezdték, majd...

NBIII. közép csoport 6. forduló, Széktói Stadion
Kecskeméti TE – Kozármisleny FC 1-1 (1-1)
KTE: Mészáros – Bagó, Urbán, Farkas, Zámbori – Zámbó – Selyem (Tóth R. 83.), Markó, Nádudvari (Takács 70.), Szabó D. – Balog.
KFC: Molnár – Fekete, Rácz, Tóth M., Wittrédi (Tóth M. 78.), Márkvárt P. (Grabarics 56.), Beke, Kiss, Kocsis, Racskó, Fiáth (Nichenko 46.).
Gól: Zámbó (30.) ill. Kiss (15.)
 
Szabó Tibor (KTE): Ha reálisan akarunk értékelni, akkor igazságos döntetlen született, kis szerencsével megnyerhettük volna a mérkőzést. A meccs összegészét tekintve ebben most ennyi volt. A Misleny egy jó minőséget képviselő csapat, láthattuk, hogy labdaszerzés után milyen gyorsan tudtak átmenni támadásba. A Dunaújváros is egy masszív, több éve NBIII-ban szereplő együttes, úgyhogy ott sem lesz könnyű dolgunk.
 
Németh Zsolt (KFC): Igazságos döntetlen született, bár az első 20-25 percben eldönthettük volna a meccset, mert megszereztük a vezetést és még a kecskeméti kapus mutatott be ezt követően bravúrt. A semmiből kaptunk egy gólt, a pontrúgást már hárítottuk, az ismétlésből talált be a Kecskemét. Utána kicsit elfogytunk fejben, az ellenfél ránk erőltette akaratát. A második félidőben kialakult egy adok-kapok, amiből mindkét csapat eldönthette volna a találkozót, mert a lehetőségek megvoltak. Küzdelmes félidő volt, rengeteg párharccal, az eredmény így igazságos.
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC