nb1.hu

FIFA 23 és Jóban Rosszban: óriási nyilatkozatot adott Urbán Flórián

Nem finomkodott a veretlen BVSC-Zugló vezetőedzője.

 

Hátrányból fordítva nyert hétvégén a BVSC-Zugló az Eger ellen, így Urbán Flórián együttese továbbra is veretlenül vezeti az NB III Keleti csoportját.

 

A klub honlapjának a vezetőedző így nyilatkozott a meccsről: "Két idegenbeli döntetlen után tudtunk most győzni, de egyáltalán nem lélegezhetünk fel. Mindig elmondom, hogy nehogy felengedjük akár csak egy pillanatra is a fuldokló ellenfelet, mert akkor annak az lesz a vége, hogy mi magunk fogunk megfulladni. Mostanában amúgy sem vagyunk olyan jók és erősek, ezúttal is hullámzó volt a teljesítmény. Ugyanakkor ez nem a FIFA 23, amikor a kontrollert, ha jó erősen nyomkodom, akkor majd jól fog beadni és lőni a játékos, nem vagyunk gépek, hanem emberek vagyunk és az a fontos, hogy az adott mérkőzésen minél kevesebb hibát kövessen el mind a szakmai stáb, mind a labdarúgó."

 

A csapat 15 meccse veretlen, de Urbánt nem ez foglalkoztatja igazán.

 

"Továbbra is azt tudom mondani, nem a rekordok könyvébe akarjuk beírni magunkat és a sorozatok sem foglalkoztatnak, mert abból is csak egyet ismerek, a „Jóban Rosszbant”. A viccet félretéve, persze jó, hogy fel tudunk mutatni ilyen szériákat, de higgye el mindenki, nem ez a fontos, az első igazodási pont majd decemberben lesz az őszi szezon végén, amikor elkezdhetjük nézegetni a tabellát és hogy mit mutatnak a számok."

 

A BVSC-Zugló vasárnap a Pénzügyőr vendégeként folytatja a bajnokságot. 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC