nb1.hu

Dráma a végén: ezért bosszankodott a bajnokesélyes edzője

Fontos pontokat veszített a listavezető.

Szolnoki MÁV FC – DVTK tartalék 2-2 (1-0)
Szolnok, Tiszaligeti Stadion. Játékvezető: Antal Péter (Kövér Tamás, Kovács Zoltán)
Szolnoki MÁV FC: Molnár F. – Horgosi, Tóth B., Simon A., Laczkó M., Szabó T., Annus, Karacs, Kotula, Szabó R., Földi. Vezetőedző: Csábi József
DVTK tartalék: Bukrán – Farkas M., Géringer L., Szűcs K. – Korbély, Géringer T., Fenyőfalvi, Szabó II B., Orosz M. – Bárdos B., Boros G. Vezetőedző: Vég Csongor
Csere: Korbély helyett Valkay a 19., Karacs helyett Kovács L. az 51., Annus helyett Kun L. a 63., Szabó II B. helyett Zsiga a 63., Laczkó M. helyett Nádházi a 82., Fenyőfalvi helyett Varga J. a 87. percben.
Sárga lap: Tóth B. a 73. percben. 
Gólszerző: Tóth B. (1-0) a 28., Géringer T. (1-1) a 78., Simon A. (2-1) a 84., Boros G. (2-2) a 91. percben.
 
Az NB III Keleti csoportját vezető Szolnok a DVTK második csapatát fogadta. A Tisza-parti együttes hiába vezetett kétszer, a hajrában Boros találatával a diósgyőriek borsot törtek Csábi József alakulatának az orra alá. A Szolnok egy közvetett szabadrúgás után Tóth góljával szerezte meg a vezetést. A miskolciak Géringer révén egalizáltak, a gólszerző Bárdos passzát jutatta a kapuba. A 84. percben Simon fejesével újra a Szolnoknál volt a fór, de a ráadásban érkezett Boros, így 2-2 lett a vége.
 
Csábi József bosszúsan értékelt a remi után. A szolnoki mester szerint egy bajnokesélyes csapat nem veszíthet pontokat a 91. minutumban. A korábban a magyar válogatottat is irányító szakember elárulta, kényszerűségből kellett átalakítania a csapatát.
 
"Ez egy NB II.-es színvonalú találkozó volt. Készültünk erre a meccsre, amióta én vagyok a vezetőedző, ettől a mérkőzésről tartottunk a legjobban. Igazságos eredmény született. A találkozó folyamán kényszerű cseréket kellett végrehajtanom, de ennek ellenére egy bajnokesélyes csapat nem veszíthet pontot 2-1-ről a 91. percben. A mai mérkőzésben nekünk nem volt több. Gratulálok a Diósgyőr csapatának" – fogalmazott Csábi.
 
A szolnoki drukkerek a pontvesztés ellenére sem bosszankodhatnak nagyon, hiszen az ESMTK a DEAC otthonában ért el döntetlent, míg a Jászberényt a Tiszaújváros fektette két vállra, így a Szolnok őrzi első helyét, előnye négy pont az ESMTK-val szemben.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC