nb1.hu

Bücs Zsolt volt csapata ellen bizonyíthat

Ajka – Csak egy ponttal megy a Kerület leendő ellenfele előtt.

Érdekes mérkőzése lesz a hétvégi fordulónak az Ajka-Kerület összecsapás. A két gárdát eleve csak egy pont választja el egymástól a tabellát, ráadásul a hazaiakat az a Bücs Zsolt irányítja majd, aki legutóbb a III. Kerület trénere volt.

 

Az ajkai honlap beharangozója

 

„A 6. fordulót rendezik meg a hétvégén a labdarúgó NB III. Nyugati csoportjában, ahol a mieink ellenfele a tabella 5. helyén álló III. Kerület TVE csapata lesz. Csapatunk két győzelem után reméli, hogy ismételten sikerül begyűjteni a három bajnoki pontot. Ellenfelünk a második legtöbb találatot szerezte a bajnokságban és érdekesség, hogy három játékosuk is már 4 gólnál jár  az idényben. A III. Ker. TVE csapatát erősíti a korábbi válogatott Kenesei Krisztián is.

 

 

Csapatunkkal kapcsolatos hír, hogy Pákai játékára valószínűleg már számíthat vezetőedzőnk, valamint letöltötte egy mérkőzéses eltiltását Dénes Zsolt, így ő is bevethető lesz a hétvégi bajnokin. A mérkőzés szombaton 19 órai kezdettel kerül megrendezésre az Ajkai Sportcentrumban. A találkozó játékvezetője Lapath Dávid lesz, az asszisztensi feladatokat Kulcsár Dániel és Rózsa Rita látják el.”

 

 

Az óbudai honlap beharangozója

„A hatodik fordulóban a 8 ponttal a 9. helyen álló Ajka otthonába látogatunk majd. A vendéglátóink 2 győzelmet, 2 döntetlent és 1 vereséget könyvelhettek el eddig, a gólarányuk 8:7. Az Ajka egyetlen vereségét a veretlen Érdtől szenvedte el, de a játékerejüket jelzi, hogy a Honvéd II menetelését ők állították meg, ráadásul a Bozsik stadionból hozták el a 3 pontot. Az Ajka tehát nem ígérkezik könnyű falatnak, ráadásul a vezetőedzőjük a tavaly még a mi csapatunkat vezető Bücs Zsolt, aki igen jól ismeri a keretünket. A csapatunkra igen hangulatos, villanyfényes mérkőzés vár, hiszen a szombaton rendezendő találkozó 19 órakor kezdődik majd.”

 

 

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC