nb1.hu

Bevállalnák-e a másodosztályt Aczél Zoltánék?

A legilletékesebb válaszolt.

Tizenöt mérkőzés, tizenkét győzelem, három döntetlen, és nulla vereség. Mindemellett a legkevesebb kapott góllal, és a legtöbb rúgott góllal büszkélkedik a labdarúgó NB III. Közép-csoportjának listavezetője, a Kozármisleny.
 
– Nem gondoltuk volna, hogy a csapat ilyen jól fog szerepelni, és most az NB II. lehetőségéről kell beszélnünk – vélte Magyar Márk, a Kozármisleny klubigazgatója a bama.hu-nak.
 
– Biztos vagyok benne, be fogjuk adni az NB II.-es licenckérelmet, hiszen sport­emberek vagyunk, a pályán kivívható sikerekért dolgozunk.
 
A Kozármisleny szárnyalásával a szurkolói légkör is megváltozott. A városon belül érezhető lett egyfajta erősebb optimizmus és bizakodás. A vezető úgy véli, a kozármislenyiek az elmúlt évtizedekben talán el is lettek kicsit kényeztetve, hiszen remek másod-, illetve harmad­osztályú együtteseik voltak.
 
– Egyrészt van egy biztos tulajdonosi háttér, ami nélkül lehetetlen eredményesen dolgozni. A jó kohézióba, a győzelemért keményen dolgozó stáb, és focisták mellé tudtunk igazolni egy osztályon felüli edzőt, aki rengeteg változtatást hozott a szakmába, és a mindennapokba is – zárta szavait Magyar.
 
Azaz, Aczél Zoltán vezetőedzővé történő kinevezése tökéletes választásnak bizonyult a nyáron…
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC