nb1.hu

Apja ellen debütálhatott a fiatal tehetség

Nem esett gól a mérkőzésen.

Az NB III Nyugati csoport 37. fordulójában a MOL Fehérvár második csapata Veszprémbe látogatott. A mérkőzést megelőzően biztossá vált, hogy a hazaik a harmadik helyen fognak végezni a tabellán, míg a fehérváriak a 10. hely környékén zárják a szezont, így óriási tétje nem volt az összecsapásnak. A találkozón nem is esett gól, 0-0 val zártak a csapatok. Azonban két pikantériája is volt a mérkőzésnek. Az egyik, hogy a hazaiak másodedzője, Gunther Zsolt is pályára lépett és mindezt utoljára tette, hiszen befejezi labdarúgó pályafutását és csak az edzősködéssel fog foglalkozni a jövőben. A másik érdekesség a találkozóval kapcsolatban pedig az volt, hogy a VLS Veszprém vezetőedzőjének Pető Tamásnak a fia az ellenfélnél szerepelt. A korábbi válogatott védő részese lehetett, amint fia Pető Milán a hatvanhatodik percben pályára lép csereként. A 17 éves játékos óriási tehetségnek tartják, akinek ez volt az első felnőtt mérkőzése, pont az édesapja csapat ellen. 
 
Az utolsó fordulóban a veszprémiek érden vendégeskednek, míg a Fehérvár a Bicskét látja vendégül. 
 
NB III Nyugati csoport, 37. forduló:
Practical VLS–MOL Fehérvár FC II. 0-0
Veszprém, Városi Stadion. Vezette: Dombi (Bede, Urbán)
Practical VLS: Héninger – Dobsa, Gulyás, Molnár B. (Papp, 73.), Somogyi, Kovács D. (Gunther, 84.), Varga (Babos, 56.), Baldauf (Gálfi, 56.), Sarok, Vass (Bakó, 73.) Krebsz.
Vezetőedző: Pető Tamás.
Fehérvár FC II.: Dala – Rónaszéki, Hajdinger (Menyhárt, 56.), Dékei (Dénes, 56.), Singh (Dinnyés, 66.), Berekali, Forgó, Csepregi (Pető, 66.), Mohl, Tóth (Bozai, 83.), Papp.
Vezetőedző: Szalai Tamás.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC