nb1.hu

Tatabánya – Nincs elmaradása, de nem fizet bért az önkormányzat.

A tatabányai önkormányzat nem fizet bért az NB III-as csapat labdarúgóinak, az éves hozzájárulási költséggel kapcsolatban pedig nincs elmaradása – tudatta a kemma.hu. A kemma.hu és a 24 Óra kezdeményezéséből kiindulva előbbi lap megkérdezte a tatabányai önkormányzatot, hogy az fizet-e, fizetett-e bért a csapat labdarúgóinak.

 

„A Tatabánya FC-ben többségi tulajdonos olasz AGS Sport 23 Kft. szerződésben vállalta, hogy a tatabányai játékosokkal kapcsolatos összes költséget fedezi” – idézi a kemma.hu a tatabányai önkormányzatot.

 

A lap beszámolója szerint a (kisebbségi tulajdonos) város évi 25 millió forint támogatást vállalt, mellyel a működési költségek fedezéséhez járul hozzá, havi ütemezésben. A kemma.hu-hoz eljuttatott tájékoztatás szerint az önkormányzat a szerződésben vállalt kötelezettségeinek eddig maradéktalanul eleget tett, az egész éves összeg háromnegyedét már átutalta a klubnak, elmaradása az egyesület felé pedig nincs – jelezte az nso.hu.

Mint ismert, a pénzügyi nehézségekkel küszködő klub játékosoknak és Várhidi Péternek, a csapat korábbi vezetőedzőjének is többhavi bérrel tartozik.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC