nb1.hu

A pályára csoda, az oldalvonalra ütésváltás vonzotta a tekinteteket

Két perc alatt a pokolból a mennybe, és aztán vissza.

Hatalmas hőstettet hajtott végre a Csepel az elmúlt hétvégén a Ménfőcsanak ellen. A vendégek már a 12. percben megszerezték a vezetést, de a hazaiak játékosai az utolsó utáni pillanatig nem adták fel. Ahogy a klub honlapja fogalmaz, mikor már egy lukas garast nem tettek volna a pontszerzésre, a csapat fordítani tudott. A 90. és a 93. percben estek a csodacsere, Torda Bence találatai.
 
– Pokolból a mennybe mentünk! Az első félidőben egy bedobást követően kaptunk (megint csak) elkerülhető gólt, de ezt leszámítva jobbára a mezőnyben zajlott az összecsapás, a kapuk nem nagyon forogtak veszélyben. A fordulat a kiállítást követően következett be, mozgósítottuk erőinket és elkezdtünk helyzeteket kidolgozni, de ezek nem nagyon vezettek eredményre. Torda Bence beállítása hozta meg végül az áttörést, és vele a győzelmet, ami nagyon remélem, hogy kizökkenti végre a csapatot a gödörből! A második félidőben a pontrúgásink és kontráink is jelentettek némi veszélyt ellenfelünk kapujára. Zsivoczky és Mankó is megszerezhette volna a gólunkat, sajnos nem így történt… Összességében egy döntetlen- szagú találkozón tudtunk nyerni, ahol az utolsó percig nem adtuk fel, s végre a szerencsefaktor is nekünk kedvezett, ami átlendített bennünket a holtponton, sajnos erre 89 percet kellett várni… Gratulálok a csapatnak és köszönöm a szurkolóknak a vég nélküli buzdítást, ami a továbbiakban is erőt kell, hogy adjon együttesünknek – fogalmazott a mérkőzést követően Tamási Zoltán vezetőedző.
 
A mérkőzés vége viszont nem csak a gólok miatt lett emlékezetes. Bertalan Zsolt technikai vezető (Csepel) és Kovács István masszőr (Ménfőcsanak) szólalkoztak össze, mely tettlegességig fajult. Információk szerint, a vendégek nem viselték jól a bekapott gólokat, a masszőr a fordítást követően belekötött az egyik játékosba. Ekkor ért oda Bertalan Zsolt, hogy csitítsa a vitát, de Kovács ekkor ütött, ezt pedig nem hagyta annyiban a technikai vezető. Mindkét sportember 4-4 mérkőzésre szól eltiltást kapott.
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC