nb1.hu

A Kisvárda lefékezheti a Lokit, az MTK esélyes lesz

Egyértelmű célt fogalmazott meg az edző.

Az NB III-ban a 36. fordulóból szombaton két meccset rendeznek meg. A Keleti csoportban a Kisvárda a DVSC-t látja vendégül. A 11. helyén álló Loki az előző öt meccsén veretlen maradt, többek között a DEAC-tól pontot csent, míg a BKV Előrét két vállra fektette.
 
Kocsis János a meccs előtti nyilatkozatában kitért a debreceniek formájára is.
 
"Az elmúlt tíz forduló alapján a DVSC II második a tabellán a már bajnok Kazincbarcika mögött. Aktuális ellenfelünk is rendelkezik azzal a jellemzővel, amivel a második csapatok általában, vagyis, hogy jobban szerepel tavasszal, mint a bajnokság első felében, mert a fiataljai beleerősödtek a bajnokságba. Az utóbbi időben rendszeresen van idősebb „visszajátszójuk” is, ezáltal teljesen érett, jó csapatok alkotnak. A szerzett góljaik és az eredménysoruk is erről árulkodik. Ezzel együtt mi sem vagyunk rossz passzban, a sérültjeink nagy része felépült, tudunk együtt edzeni, így napról napra, mérkőzésről mérkőzésre jobbak vagyunk, ezt szeretnénk bizonyítani most is, és az ellenfél játékerejétől függetlenül persze nyerni is" – nyilatkozta a Várda trénere.
 
A Közép csoportban az MTK a Ceglédet fogadja. A ceglédiek a 15. pozícióból várhatják az összecsapást, az MTK pedig a 9. helyen áll. A vendégek egyébként a legutóbbi három meccsüket elbukták, ezért is mondhatjuk, hogy a kék-fehérek esélyesebbek.
 
A szombati program: 
 
NB III
36. FORDULÓ
KELETI-CSOPORT
16.00: Kisvárda Master Good II-DVSC II
 
Tabella a linkre kattintva érhető el.
 
KÖZÉP-CSOPORT
17.00: MTK II–Cegléd
 
Tabella a linkre kattintva érhető el.

Tabella a linkre kattintva érhető el.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC