nb1.hu

A feljutás kapujában: elképesztő Aczél Zoltán csapata – reakció

Szintén ihletett formában lévő csapathoz látogattak.

Nagy rangadó várt a Közép-csoportban éllovas Kozármislenyre, mert az elmúlt mérkőzéseken ihletett formába lendült Paks II vendége volt vasárnap. Az utolsó 6 mérkőzéséből mindkét gárda 5 alkalommal nyert, 1- szer döntetlent játszott. Tegnap viszont magabiztosan győztek a mislenyiek.
 
GÓLOK TÖRTÉNETE:
50. P.: Kircner betört a 16-oson belülre, majd középre tálalt ahol érkezett Szabó, aki 6 méterről a paksi kapuba lőtt. 0-1.
 
59. p.: Labdaszerzés után Hampuk betört a 16-oson belülre, remekül hozta helyzetbe Kirchnert, aki kapuba lőtt. 0-2.
 
69. p.: Kirchner játszotta meg Tóth Z.-t, aki Hampuk elé tálalt, aki megszerezte a 3. mislenyi gólt. 0-3.
 
EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK:
Kindl István (Paks): „Nehéz megemészteni, hogy elvesztettük ezt a találkozót, viszont reálisnak kell maradtunk. Az elmúlt hetekben elhittük magunkról, hogy verhetetlenek vagyunk, ez azonban a valóságban nem így van. Ha hétmeccsenként becsúszik egy vereség, emelt fővel fejezhetjük be a szezont. Mindenkinek a hozzáállásával elégedett voltam, a szívüket, lelküket kitették a srácok a pályára. Sajnos fiatal csapatunk a véleményes vendég vezetés után elvesztette a tartását, ez pedig megérdemelt kozármislenyi győzelemhez vezetett.” 
 
Aczél Zoltán: (Kozármisleny): „Az utóbbi hetek szokásos koreográfiája zajlott, ami egyelőre kicsit talány, hogy miért nem kezdjük jól a mérkőzéseket. Az első 5-10 percben érthetetlen hibákat vétettünk, kapkodva játszottunk hátul és nagyon sok hibát vétettünk, ebből kifolyólag rúgtak egy kapufát és volt még egy helyzete a Paksnak. Az elől lévő dolgaink sem ültek, kapkodtunk, valahogy nem jól szálltunk a meccsbe. Én ezt nem mentális kérdésnek gondolnám, többek közt a nagy szél is zavart bennünket, ami nem lehet kifogás, de olyan szél volt, ami kicsit megfogta a játékunkat. Az első negyedóra után magunkra találtunk és 3-4 nagyon komoly ziccerünk volt, melyeket sajnos kihagytunk. Kicsit olyan volt, mint a Vác elleni mérkőzés vége, kimaradtak a nagyobbnál nagyobb helyzeteink, a félidő ebben az embert próbáló szélben ikszesnek tűnt. A 2. félidőbe viszont nagyon jól jöttünk ki, ott poszton belül cseréltem, megváltoztattam néhány ember addigi pozícióját. Ez nagyon jól ült és gyorsan vezetést szereztünk és utána akár kiütéses győzelem is születhetett volna, 1-0 után nagyon sok helyzetünk volt. Volt a Paksnak is egy nagy helyzete, amit “jó szokásunk szerint” mi ajándékoztunk nekik. Ott már nagyon jól futballoztunk, ott nagyon jó dolgaink voltak. A találkozó végén elkezdtünk kicsit egyénieskedni, ott ha passzolunk és odafigyelünk a végére egy nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna. Azt gondolom, hogy 3-0-ra nyerni elképesztő teljesítmény egy olyan csapat otthonában, aki az utolsó 6 meccséből 5 győzelmet és 1 döntetlen ért el. Ezt a Paksot az utóbbi időben kevesen verték meg, nem véletlenül volt a 4. helyen. Hatalmas gratuláció a csapatomnak, ez a 31. veretlenül megvívott mérkőzésük volt, elképesztő teljesítményt nyújtanak! Minden tiszteletem az övék! Nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok a csapatomnak a stábomnak, az összes minket szerető embernek és szurkolóinknak!”
 
A Misleny 16 ponttal megy a második Dunaújváros előtt 8 fordulóval a bajnokság vége előtt, míg a Paks második csapata az 5. helyen van.
 
A Kozármisleny még nem kapott ki a bajnokságban.
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC