nb1.hu

7 góllal hangolt a DVSC az éllovas elleni nyitányra – reakció

Nem csak egy meccset értékelt a vezetőedző.

ÍME, A DVSC NB3.HU-NAK KÜLDÖTT KÖZLEMÉNYE A KELETI-CSOPORTBAN 14. HELYEZETT CSAPAT FELKÉSZÜLÉSÉRŐL:
 
"Hamarosan véget ér a DVSC második csapatának felkészülése, hiszen a hétvégén tovább folytatódik az NB III-as bajnokság. A Szűcs János vezette kis Lokira nem vár könnyű meccs a tavaszi nyitányon, ugyanis a listavezető Kazincbarcika otthonában lép pályára február 13-án, vasárnap 16 órától.
 
A hathetes felkészülés zárásaként a Balmazújvárossal csapott össze a kis Loki vasárnap a BeStrong-pályán. A 2×60 perces találkozón végül magabiztos debreceni siker született, a mieink 7-0-ra kiütötték a megye I-es bajnokság listavezetőjét. Az elmúlt időszakról Szűcs János vezetőedzőt kérdeztük.
 
– A múlt hétvégén a Hajdúszoboszló ellen játszottunk egy meccset, és kimondottan örülök neki, hogy biztató és jó futballal 2-1-es sikert tudtunk aratni. Ezúttal a Balmazújváros volt az ellenfelünk, és végig uraltuk a mérkőzést. Nagy kedvvel, sokszor tetszetősen játszottunk, és rengeteg helyzetet sikerült kidolgoznunk, mostantól viszont már a Kazincbarcika elleni tavaszi nyitány van a középpontban. Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de mindent megteszünk az eredményes szereplés érdekében – fogalmazott a kis Loki vezetőedzője. – Az elmúlt 5 hétben szerencsére el tudtuk végezni az előre eltervezett munkát, jól sikerült adagolni a terhelést a játékosoknak, és a sérülések is elkerültek minket. A már eddig is ifjú keretünk még tovább fiatalodott, és azt mondhatom, ők is abszolút fogékonyak az itteni munkára.
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC