nb1.hu

Újabb hír a súlyos sérülést szenvedett Gróf Dávidról

Hivatalos bejelentés.

Az nb2.hu már vasárnap jelezte, hogy Gróf Dávid kórházba került a Loki-Szpari rangadó után. 
 

Gróf Dávid kórházba került a Loki-Szpari után

 

A DVSC ezt a közleményt adta ki a kapus állapotáról:
 
"Fájó pontvesztés lett a Nyíregyháza elleni keleti rangadó vége, ugyanis a DVSC labdarúgócsapata a 93. percben egy büntetőből kapott gólt, amellyel kialakult az 1-1-es végeredmény a Merkantil Bank Liga 32. játéknapjának egyik fő rangadóján.
 
Egy balról érkező pontrúgást követően a levegőben ütközött Gróf Dávid a nyíregyi labdarúgóval, melynek következtében a tizenegyespontra mutatott a játékvezető. Kapusunk sajnos nem úszta meg komolyabb sérülés nélkül az esetet, hisz a vizsgálatokból kiderült, hogy orrcsönttörést szenvedett.
 

Loki-Szpari: Michael Jordan lányának megint igaza volt – NB1.hu

 

– A tegnaphoz képest jobban vagyok, de még mindig úgy érzem magam, mint akin átment egy busz. A pletykákkal ellentétben nem veszítettem el az emlékezetem, de az orrcsontom eltört, viszont jó hír, hogy nem mozdult el a helyéről – nyilatkozta honlapunknak Gróf Dávid hétfő reggel. – Az ütközés után volt némi zavarosság bennem, kellett egy kis idő, hogy kitisztuljanak az események. Megmondom őszintén, meglepett és csak az ápolás után tudatosult bennem, hogy sárgát kaptam és büntetőhöz jutott a Nyíregyháza. A történtek óta nem néztem vissza az eseményeket, de véleményem szerint mind a ketten a labdára mentünk, egyikőnk sem akart szabálytalankodni. A játékvezető azt mondta, a támadó érte el előbb a labdát, viszont ha így is van, akkor nem érzem, hogy én bármiben akadályoztam volna. Hiába a sérülésem, sokkal jobban fáj, hogy már nem mi állunk a tabella élén. Jó pár forduló van még hátra, természetesen azon leszünk mindannyian, hogy visszakerüljünk az első helyre. Bízom benne, hamarosan én is visszatérhetek a többiek közé. Az biztos, hogy most minél többet kell pihennem, de nagyon bízom benne, hogy a hét közepétől már csatlakozhatom a többiek közé."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC