nb1.hu

Szpari: Dvorschákról és Rudolfról sincs jó hír

Nyíregyháza a Budaörs ellen kellene javítania a Szparinak.

A 30. forduló következik a hétvégén a Merkantil Bank Liga NB-II-ben. A Nyíregyháza Spartacus a Budaörs együttesét fogadja. A hétközi fordulóban a vendégek a Siófokkal találkoztak, és 2-0-ás vereséget szenvedtek. Előtte a Mosonmagyaróvárral és a Zalaegerszeggel játszottak döntetlent, jelenleg pedig a 16. helyen állnak a tabellán, 3 ponttal gyűjtöttek eddig kevesebbet a Szparinál. A legeredményesebb játékosuk Stieber András, aki hat alkalommal volt eredményes a korábbi találkozókon. Márkus Tibor személyében egy ismerős van a budaörsieknél, az asszisztens edző még játékosként futballozott Nyíregyházán.

 

A Puskás Akadémia játékosa bejelentkezett a Puskás-díjra? – NB2.hu

YSzakály Péter félpályáról ívelt gólt a Vác ellen.

A Szparinál Dvorschák Gábor a Balmazújváros elleni meccs hajrájában sérült meg – ezért is kellett lecserélni – és Rudolf Gergely is kapott egy nagy rúgást a lábára, így játékuk kérdéses. Ur László sem gyógyult még meg teljesen, eltiltott viszont nincs, így a többiekre számíthat a szakmai stáb.

Nyíregyháza Spartacus FC

A BUDAÖRS ÉRKEZIK Vasárnap ismét hazai pályán játszik a Szpari. A 30. forduló következik a hétvégén a Merkantil Bank Liga NB-II-ben. A Nyíregyháza Spartacus a Budaörs együttesét fogadja. A hétközi…

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC