nb1.hu

Szertefoszlathatták a Szeged feljutási álmait

Hatalmas a verseny a Vasas mögött.

Rangadót rendeztek hétfő este a magyar másodosztályban, két feljutásért küzdő csapat játszott, Kecskemétre látogatott a Szeged.
 
Dragan Vukmir távozása óta nem igazán megy a Szegednek, zsinórban ez volt a harmadik veresége a csapatnak, ugyanis a Kecskemét nagyon simán, 4-0-ra nyert.
 
Az első gólig még volt esélye a gólszerzésre a Szegednek is, azonban az első hazai találat után felborult a pálya, ráadásul 3-0-nál még egy büntetőt is kihagyott a vendégcsapat.
 
A Kecskemét ezzel a győzelemmel megelőzte a DVTK és visszakerült a második helyre, egyébként mind a két csapatnak 65 pontja van. A Szeged maradt 59 pontos, míg az első helyezett Vasasnak 77 egység szerepel a neve mellett.
 
KECSKEMÉTI TE–SZEGED-CSANÁD GA 4–0
Kecskemét. V.: Pintér Csaba (Horváth Róbert, Szécsényi István)
KTE: Varga B. – Tóth D. (Buna, 53.), Szabó A., Rjasko, Szalai G., Hadaró (Grünvald, 65.) – Nagy K. (Paudits, 80.), Vágó, Katona B. (Szuhodovszki, 65.) – Lukács D. (Lukács, 80.), Tóth B. Vezetőedző:  Szabó István
SZEGED: Molnár F. – Kővári, Ódor, Temesvári, Pejovics – Simon Á. (Haruna, 80.), Kovács M. – Dobronoky, Farkas A. (Geremán, a szünetben), Csoboth (Dobos, 69.) – Gajdos. Megbízott edző: Bekim Kapic, Andorka Péter
G.: Hadaró (22.), Lukács (28. – 11-esből),Tóth B. (33., 54.)
Kiállítva: Gajdos (66.)
 
A tabella linkre kattintva érhető el.
 
EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK
 
Szeged: nem maradt esély – beismerés
 

Kecskemét: tudják, meddig juthatnak el
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC