nb1.hu

Puskás Akadémia-Honvéd: garantált, hogy a hangulatról sokáig beszélnek majd

Felcsút – Mennyi jegy fogyott el a hazai szurkolók szektoraiba?

Utolsó fordulójához érkezett az imádott magyar bajnokságunk! Olyan találkozókkal zárul a pontvadászat, amelyek alapesetben is kiemelt rangadóknak számítanának. Egyedül a PAKS-DVTK-nak nincs már tétje, de tuti, hogy a fanatikusokat a szívroham fogja kerülgetni a többi találkozó közben.

 

Az nb1.hu is kiemelten készül az utolsó felvonásra. Szokásunkhoz híven, valamennyi mérkőzést élőben közvetítjük. Az online tudósításaink 30 másodpercenként maguktól frissülnek, így elég csak a kiválasztott mérkőzéseket megnyitni a böngészőben, hátradőlni és izomból szurkolni. Persze ez csak azokra vonatkozik, akik nem tudnak ott lenni a stadionokban. A találkozók után majd értékelésekkel, elemzésekkel, helyszíni riportokkal jelentkezünk folyamatosan.

 

A Puskás Akadémiának nem csak a saját kezében van a sorsa

 

Az életéért játszik a Puskás Akadémia a Honvéd ellen holnap. Ha a felcsútiak legyőzik a kispestieket, de a Vasas megveri az MTK-t, a PAFC kiesik az élvonalból. Tehát, Szíjjártó István csapatának nem csak a saját kezében van a sorsa.

 

Ilyen esetben roppant fontos lenne a gárda számára, hogy nyugodt körülmények között, csak a munkára koncentrálva készüljenek a játékosai. Mivel azonban a Puskás Akadémiáról van szó, ez lehetetlen. Mint jeleztük, a vezetőedző ki is fakadt a ma délelőtti híradások szerint.

 

Az elmúlt fordulóban, a Vasas elleni vereség alkalmával a 200. élvonalbeli meccsén lépett pályára lépő Zsidai László viszont amondó, megfelelő mentalitásban készültek fel a mérkőzésre.

 

„Természetesen szerettem volna szebben jubilálni. A játékunk rendben volt a Vasas ellen, a végeredmény sajnos nem a találkozó valós képét tükrözi. A Honvéd stabil és agresszív játékot játszik, bármelyik NB I-es csapat ellen jó eséllyel lépnek pályára. Egyetlen célunk lehet, megnyerni a meccset. Meg fogjuk próbálni ráerőltetni az akaratunkat az ellenfélre, de a helyzetkihasználásunkon mindenféleképpen javítanunk kell. Mindenki tisztában van vele, hogy mi a tét, mégsem látom azt, hogy a társaságot nyomasztaná a győzelem terhe. Jó mentalitásban készültünk a találkozóra, így is fogunk pályára lépni szombaton.”

 

A helyzet kiemelt volta miatt a héten kampányt folytatott a PAFC, arra buzdítva a környékbelieket, látogassanak ki a találkozóra. A mérkőzésre, pár pillanattal ezelőtt már csak 83 darab jegyet lehetett kapni. Viszont borítékolható, hogy a hazai drukkerek közé kispestiek is váltottak ám belépőket.

 

 

Azok a kispestiek, akiknek az előkészületeikről több hírben is beszámoltunk már a héten a csapatnál történő érdekességek mellett.

 

És ha már Szíjjártó Isvtán: a felcsútiak szakvezetője már dolgozott együtt Marco Rossival, a kispestiek vezetőedzőjével, aki nem is felejtette el megemlíteni kollégáját a mérkőzés előtti esélylatolgatásakor.

 

„Nagyon jó emberi- és munkakapcsolat volt Szíjjártó István és köztem. Futballistaként nagyon jó és hasznos tapasztalatokat szerzett, imádja a labdarúgást és ért is hozzá, egyenes ember.”

 

A tét hatalmas, több okból is. Viszont biztosak lehetünk benne, olyan hangulata lesz az összecsapásnak, amely sokáig beszédtémát szolgáltat még.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek