nb1.hu

MTK: 14 évesen kapott zseniális lehetőséget a tehetség

Óriási gesztus egy év távlatából.

AZ MTK KÖZLEMÉNYE:

"Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt az egész MTK-családot megrázta a hír, hogy fiatal tehetségünknél, Herczeg Botondnál agyvelőgyulladást diagnosztizáltak és kórházban kezelték. A fiatal futballistát csapattársai, edzői és klubunk is támogatásáról biztosította, és Botond utólag elmesélte, hogy a futball tartotta benne leginkább a lelket. Hála az orvosok áldozatos munkájának és Bogyó akaraterejének, kitartásának, viszonylag gyorsan felépült betegségéből, sőt, idén januárban már ismét edzésbe állhatott, és az első tavaszi fordulóban pályára is léphetett.

Bogyó a rá jellemző motiváltsággal és elszántsággal dolgozik azóta is, 14 évesen már az U16-os csapatunkban is pályára lépett, ám november 26. számára egy kellemetlen emlékű napként maradt meg, mert egy éve az említett dátumon kapta meg a rossz híreket. 

Klubunk a szülőkkel karöltve azonban szerette volna, ha a rossz emlékek eltűnnek, és ezért idén november 26-án, vagyis múlt csütörtökön a fiatal játékos felnőtt csapatunkkal edzhetett, sőt, részt vehetett a Ferencváros elleni találkozó taktikai értekezletén is.

Az MTK TV természetesen jelen volt az eseményen, íme a riport Botond történetéről és nagy napjáról."

Megosztás:
Kapcsolódó hírek