nb1.hu

Közeleg a tél: elmarad a DAC-MTK

Az időjárás felborította a programot.

Szombaton az MTK a Dunaszerdahellyel játszott volna edzőmeccset. A felkészülési mód indokolt, mivel a találkozó elmarad, méghozzá a várható havazás miatt – erről az MTK adott ki egy közleményt:

"A két klub egyeztetése után eldőlt, hogy elmarad a felvidéki DAC elleni, szombatra tervezett idegenbeli felkészülési mérkőzés.

Ennek oka az, hogy az előrejelzések szerint a hétvégén havazás várható Dunaszerdahelyen, így pedig az eredeti megállapodás szerinti helyszínen aligha kerülhetett volna sor a találkozóra, megfelelő minőségű füves edzőpálya híján pedig a mérkőzés lemondása volt a logikus lépés.

Csapatunk szerdán tér haza a törökországi edzőtáborból, azt követően idehaza folytatjuk a felkészülést a január 29-én esedékes hazai bajnoki rajtra, amelyen a Szentlőric lesz az ellenfelünk."

Az MTK a harmadik helyről várhatja a folytatást az NB II-ben, az éllovas DVTK-val szemben öt pont a hátránya, míg a második Pécs egy egységgel előzi meg a kék-fehéreket. Az MTK a másodosztályban január 29-én a Szentlőrincet fogadja. 

A DAC a második pozícióban telel a szlovák bajnokságban. A listavezető Slovan lőtávolon belül van, mivel a pozsonyiaknak 41, a dunaszerdahelyieknek pedig 38 pontjuk van. A dunaszerdahelyiek idei első bajnokijukon pont a Slovant fogadják február 12-én. 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek