nb1.hu

Hiányzott a tűz: a fehérvári kapus kemény kritikája

Kovácsik Ádám őszintén beszélt a gondokról.

A MOL Fehérvár együttese üres kézzel távozott a Mezőkövesd Zsóry otthonából. Ugyan a Fejér megyei együttes több, mint egy félidőt emberelőnyben játszott, ennek ellenére 2-1-es vereséget szenvedett. A kövesdiek a hajrában kaparták ki a gesztenyét, Meszhi a 93. percben vette be Kovácsik Ádám kapuját.

Kövesd-Vidi: Európáért! – GÓLOK TÖRTÉNETE – NB1.hu

 

A lefújás után a fehérváriak kapusa csalódottan nyilatkozott. Kovácsik elmondta, hiányzott a tűz a csapatból. Azt is hozzátette, hogy sajnálja a mezőkövesdi vereséget.

"Hiába voltunk emberelőnyben, alig lőttünk kapura. Nem elég felmenni a pályára és várni, hogy majd történik valami. Tartottuk a labdát, járattuk jobbról-balra, balról-jobbra, de nem éreztem azt a tüzet a csapatban, amit szerettem volna.

 

Nem léphetünk már feljebb vagy lejjebb a táblázaton, de akkor is minden meccsre úgy kell kimennünk, hogy meg akarjuk nyerni – nem éreztem ma ezt a hozzáállást. Ha már nem sikerült elhódítani sem a bajnoki címet, sem a kupát, legalább egy szép befejezés kellene.

 

Sajnálom nagyon, hogy így alakult a mezőkövesdi meccs" – nyilatkozta Kovácsik a molfehervarfc.hu-nak.

A MOL Fehérvár már biztos, hogy a második helyen fejezi be a szezont. Joan Carrillo együttese kedden a Ferencvárost fogadja, majd az utolsó fordulóban Zalaegerszegen vendégeskedik. 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek