nb1.hu

Megvan az első bajnoki időpontja.

A Viditől kapott közleményt változtatás nélkül közöljük:
 
November 21-én 19:00 órakor, az Újpest ellen lép pályára először a MOL Vidi FC az új Sóstói Stadionban és 2018-ban még további két bajnokira kerül sor Székesfehérváron, melyekre november 12-15. között mini-bérletet értékesítünk. November 16-tól jegyvásárlásra is lesz lehetőség. A nyitómérkőzésen Székesfehérvár Önkormányzatának szervezésében megnyitóünnepség is várja szurkolóinkat, melynek részleteiről hamarosan tájékoztatást teszünk közzé. A stadion kapui 16:30-kor nyitnak.
 
Jegy- és bérletárak
 
Mini-bérlet árak
 
 

null

null

 
A 2018-as év három bajnoki mérkőzésére (Újpest, Honvéd, Ferencváros) a klub mini-bérletet ad ki: a bérlettulajdonosok a három mérkőzést mindössze 2 mérkőzés áráért tekinthetik meg, érdemes tehát mini-bérletet váltani!
 
A hátralévő három idei bajnoki mérkőzésre szóló mini-bérletek elővásárlási időszaka november 12-én kezdődik és november 15-ig tart. Ezen időszak alatt kizárólag mini-bérlet vásárlására van lehetőség, jegyvásárlásra nincs. A tavaszi idényre 2019-ben lehet majd bérletet vásárolni. 
 
Fontos, hogy mini-bérleteket kizárólag az A1, A3, C1, C2, C3, C4, C5, D1, D2, D3, D4, D5 és RBD szektorokba tudnak vásárolni, a többi szektorba egyelőre csak jegyvásárlásra lesz lehetőség. 
 
 

null

null

 
 
 
 

null

null

 
 
14 év alatti gyermekeknek: elővételben 2000 Ft-ért, meccsnapon 3000 Ft-ért vásárolhatnak bérletet a D1, D2, D3, D4, D5, illetve RBD szektorokba. Egyéb szektorokba kedvezményes árú bérletek vásárolhatók.
 
Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos bérletet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú bérletet válthatnak.
 
Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy bérletük épségére fokozottan ügyeljenek, mert mindhárom mérkőzésre ugyanazzal a tikettel tudnak majd belépni!
 
Jegyárak
 
Az Újpest elleni bajnokira november 16-tól november 21-ig már nemcsak bérletet, hanem jegyet is lehet váltani.
 
14 év alatti gyermekek számára elővételben a jegy- és bérletértékesítési pontokon a D1, D2, D3, D4, D5, illetve RBD szektorokba 0 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 1000 forintba kerülnek. 14 év alattiak számára online nem lehetséges a 0 forintos jegyvásárlás. Egyéb szektorokba kedvezményes árú jegyek vásárolhatók.
 
Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú jegyet válthatnak.
 
Az új Sóstói Stadion semleges szektora a D6, ahová bármilyen klubkártyával, valamint MLSZ-kártyával is lehetséges a jegyvásárlás.
 
A vendégjegyek ára online elővételben, valamint meccsnapon a helyszínen is megegyezik a teljes árú, 4-es kategóriás hazai jegyárainkkal.
 
Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők november 12-21. között
 
 
Sóstói Stadion Főpénztár 8000 Székesfehérvár, Csíkvári út 10.
Hétköznap 10:00-17:00,
szombaton 10:00-16:00
 
VidiShop 8000 Székesfehérvár, Piac tér 4. 
Hétköznap és szombaton: 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30
 
Petőfi Kultúrtanszék 8000 Székesfehérvár, Arany János u. 22.
Hétköznap és szombaton: 12:00-20:00
Tourinform 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház) Hétköznap 9:00-18:00,
szombaton 10:00-13:00
 
Internet az online bérletvásárláshoz hétfőn 10 órától kattintson ide: meccsjegy.mlsz.hu
az online jegyvásárláshoz pénteken 10 órától kattintson ide: meccsjegy.mlsz.hu
 
Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az online jegy- és bérletvásárláshoz klubkártya megadása, futball- és klubkártya nélküli vásárlás esetén pedig személyi igazolvány felmutatása szükséges, más számára történő vásárlás még fénymásolt igazolvánnyal vagy meghatalmazással sem lehetséges! A jegytulajdonos adatainak módosítására a mérkőzés kezdete előtt 72 órával van lehetőség, a jegyvásárlás helyszínen.
 
Javasoljuk szurkolóinknak, hogy jegyüket, illetve bérletüket lehetőség szerint online váltsák meg, így elkerülhetik a sorbanállást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthatnak a belépőhöz!
 
Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja). A TEX partnereknél történő belépőjegy vásárláshoz klubkártya felmutatására is szükség van.​
 
Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között, valamint mérkőzésnapokon 9 és 21 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a következő telefonszámon: +36 30 508 0999
 
Minden Vidi-szurkolót várunk november 21-én, töltsük meg az új stadiont és szurkoljunk telt ház előtt a Vidinek!
 
Előzetesen tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Sóstói Stadionban a tavaszi szezontól megkülönböztetésre kerülnek kiemelt és nem kiemelt mérkőzések. Kiemelt mérkőzésnek számítanak a Ferencváros, az Újpest és a Honvéd elleni rangadók. A tavaszi jegyárakról később közlünk bővebb információt.
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC