nb1.hu

Gyirmót-Puskás Akadémia: elmaradt a végén a dráma

Mit mondhatott a szünetben Hornyák Zsolt a játékosainak?

GYIRMÓT-PUSKÁS AKADÉMIA 0-1

A vasárnapot a Gyirmót és a Puskás Akadémia összecsapása indította útjára az NB I-ben.

Már a mérkőzés legelején, a második percben meg is szerezhette volna a vezetést a hazai csapat, ám Herjeczki gyönyörű lövését bravúrral hárította Tóth Balázs. A félidő másik legnagyobb gólszerzési lehetősége Varga Barnabás előtt adódott a 19. percben, aki bejutott a felcsúti tizenhatoson belülre, ám a kapu fölé lőtt, így gól nélkül vonulhattak a szünetre a csapatok.

A szünetben nem tudom, hogy mit mondhatott a játékosainak Hornyák Zsolt, de a Puskás Akadémia nagyon belekezdett a második játékrész elején. Sorra érkeztek a vendéghelyzetek, ám gól egyikből sem született. A gólcsend a 63. percben tört meg, amikor is Plsek passza után Nagy Zsolt talált a kapuba.

Ugyan ezek után is akadtak még lehetőségek a találkozón, ám a kapuba már többet nem találtak be a csapatok. Hajdu majdnem pontot mentett a meccs végén, de nem volt szerencséje.

A Puskás Akadémia így feljött a második helyre a tabellán, ráadásul úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszott az éllovas Kisvárdánál. A Gyirmót első győzelme továbbra is várat magára, Csertői Aurélnak a válogatott szünet alatt majd lesz lehetősége rendezni a sorokat.

A MÉRKŐZÉS FŐSZEREPLŐJE: NAGY ZSOLT

Ő szerezte a csapata gólját, ami három pontot ért a csapatának. Kitűnt az egyébként meglehetősen szürke mezőnyből a meccs során, jól teljesített.

A MÉRKŐZÉS KULCSMOMENTUMA: HAJDU FEJESE

A 90+2. percben Mayer jobb oldali beadását Hajdu fejelte a kapura, ami csak centiméterekkel ment mellé. Tóth Balázs csak nézte a helyzetet, nagyon közel volt a pontmentéshez a Gyirmót.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

63. p.: Plsek passzolt a balról befutó Nagy Zsoltnak, aki 12 méterről a kapuba lőtt, Hársfalvinak esélye sem volt. 0-1!

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A válogatott szünet utáni fordulóban a Gyirmót a Loki vendége lesz, míg a Puskás Akadémia a listavezető Kisvárdát fogadja majd.

JEGYZŐKÖNYV:

Gyirmót FC Győr-Puskás Akadémia FC 0-1 (0-0)
Győr, 2086 néző, v: Berke
Gyirmót: Hársfalvi – Major, Karacs (Ikic, 73.), Széles, Zeke – Herjeczki (Mayer, 81.), Nagy P. (Hajdú, 66.), Vass Á., Radics, Medgyes (Hasani, 66.) – Varga B. (Lencse, 66.)
Puskás Akadémia: Tóth B. – Nagy Zs., Stronati, Spandler, Deutsch L. (Gera D., 66.) – Favorov, Van Nieff, Corbu (Baluta, a szünetben) – Plsek, Géresi (Puljic, 67.), Komáromi (Slagveer, a szünetben)
gólszerző: Nagy Zs. (63.)
sárga lap: Karacs (27.), Varga B. (33.), illetve Puljic (93.)

A tabella a linkre kattintva érhető el.

REAKCIÓK:

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek