nb1.hu

FTC-Slovan: a magyar bajnoknak szurkol az FTC korábbi szlovák játékosa

Beszélt az esélyekről.

Michal Skvarka korábban két szezonon át viselte az FTC zöld-fehér mezét, és jól tudja a mostani BL-ütközet extrán fontos mindenkinek, aki a klubbokhoz kötődik. 

A 29 éves labdarúgó a sport.sk-nak nyilatkozott a közelgő párosításról. 

– Nagyon várom ezt a párosítást, mert nagyszerű látvány lesz. Rögtön le is foglaltam a jegyeket, mert ezt a párharcot egyszerűen látnom kell – nyilatkozta a portálnak a Skvarka.

– Elképesztő lenne egy ilyen meccsen a Slovan ellen és Ferencváros-mezben játszani. Játékosként rossz érzés, hogy nem lehetek a pályán, de remélem, hogy a lelátón is kellőképpen élvezni fogom a meccset.

Skvarka beszélt arról is, hogy kinek szurkol.

– Elsősorban a Fradi szív dobog bennem a Zsolna mellett, de a szlovák futball fejlődéséért is szorítok. A magyarok jobb formában vannak, ezért szerintem ők az esélyesek. A Fradinak most mindenképpen előnye lesz, mert a vendégeknek nagyon nehéz pályára lépniük a Grupama Arénában. A szurkolók tudják, hogyan kell elképesztő hangulatot teremteni, és ez a meccs biztosan teltházas lesz. De ha magáról a játékról beszélünk, akkor szerintem a Ferencváros lesz a nagyobb favorit. Láttam a meccseit a Tobol Kostanajjal és a Slovant is a Dinamo Batumival, és azt mondanám, hogy a Fradi jobb játékkedvben van – mondta a szlovák játékos. 

BAJNOKOK LIGÁJA 2022–2023
SELEJTEZŐ, 1. FORDULÓ
ELSŐ MÉRKŐZÉS

JÚLIUS 20.
20.00: FERENCVÁROS–Slovan Bratislava (szlovák) 
VISSZAVÁGÓK
JÚLIUS 27.
20.30: Slovan Bratislava (szlovák)–FERENCVÁROS 
 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek