nb1.hu

Fontos bejelentés a diósgyőri stadionavatóval kapcsolatban

Miskolc - Ennek is örülhetnek a drukkerek.

Ingyen utazási lehetőséget biztosít az MVK Zrt. szurkolói jeggyel, és bérlettel a Diósgyőri Stadion megnyitójára és az első mérkőzésre, szombaton – adta hírül a minap.hu.

Május 5-én, szombaton 14:00–21:00 óra között a diósgyőri drukkerek érvényes DVTK szurkolói jeggyel vagy bérlettel díjmentesen utazhatnak az MVK Zrt. 1-es jelzésű autóbuszain és 1-es villamosain a 15:30-kor kezdődő stadion megnyitó ünnepségre, illetve az ezt követő DVTK–Mezőkövesd mérkőzésre, majd onnan hazafelé.

Szombaton délután rásegítő 1-es autóbuszok és 1-es villamosok is közlekednek, így ezek a járatok a menetrendben meghirdetettnél sűrűbben járnak: az 1-es autóbuszok 7-8, az 1-es villamosok 4-5 perces követési idővel.

Az MVK Zrt. arra kéri a szurkolók, éljenek a közösségi közlekedés adta lehetőséggel, így remélhetően elkerülhetők lesznek a meccsek idején szokásos közlekedési dugók és a parkolási gondok.

A mérkőzések idején a stadion környéki utcákban várhatóan a szokásosnál így is sokkal több jármű parkol majd, ezért kérjük az ott élők türelmét és megértését! – írta a amigeleken.hu

 

Özönlenek a szurkolók az új diósgyőri stadion jegyeiért – NB1.hu

Özönlenek a szurkolók az új diósgyőri stadion jegyeiért

Megosztás:
Kapcsolódó hírek