nb1.hu

Edzőmeccs: butaságot követett el a Vidi – Szabics reakciója

Megtartották a főpróbát.

Ahogy korábban már jeleztük, a MOL Fehérvár lejátszotta a felkészülési időszak utolsó edzőmeccsét. Szabics Imre együttese csütörtökön 1-1-es döntetlent ért el az Eszék ellen:

Hibátlan Puskás Akadémia, főpróbát tartott a Vidi is – NB1.hu

 

Szabics Imre értékelte az összecsapást, valamint az Ararat Yerevan elleni EKL mérkőzés is szóba került. A fehérváriak közleménye:

"Bár a második játékrészben megszerezte a vezetést a Muraszentmártonban edzőtáborozó NK Osijek, Budu Zivzivadze gyorsan egalizált, majd az eredmény később már nem változott. A találkozót Szabics Imre értékelte a lefújás után.

“Sajnos egy butaságból, figyelmetlenségből hátrányba kerültünk, de összeségében azért tetszett a mai mérkőzés. A csapat a bekapott gól után jól visszajött a mérkőzésbe, valamint úgy érzem, hogy előtte is inkább mi domináltuk a játékot. Meg is nyerhettük volna a találkozót, a hajrára pedig egy adok-kapok jellegű párharcot láthattunk a pályán, az eszékieknek is volt még lehetőségük a gólszerzésre, így azt mondhatom, hogy igazságos eredmény született.”

Vezetőedzőnket megkérdeztük arról is, hogy a jövő heti, Ararat Yerevan elleni EKL mérkőzés előtt még mi vár a keretre.

“Azt már korábban is beszéltük, hogy abból a szempontból egy kicsit kesze-kusza felkészülés van lassan mögöttünk, hogy több ütemben érkeztek, vagy még érkeznek játékosok a válogatottak miatt, ezért is dolgozott sok fiatal velünk az elmúlt hetekben. Budu Zivzivadze, Rus Adrián és Stopira is később csatlakoztak hozzánk, az az öt játékos, aki pedig az Európa-bajnokságon vett részt, majd vasárnap kezdi el a csapattal a közös munkát. Az természetes, hogy nekik utol kell érniük a többieket, hiszen kaptak némi szabadságot az Eb után, így érthetően hátrányban lesznek a többiekhez képest, ezt majd egyensúlyba kell hoznunk úgy, hogy mindenki bevethető legyen. Hogy ebből az öt játékosból valakit be kell-e vetnünk már az Ararat elleni hazai meccsen, azt majd meglátjuk, de ha nem vagyunk erre rákényszerülve, akkor ők még az első meccsen nem lépnek pályára.”

Megosztás:
Kapcsolódó hírek