nb1.hu

Diósgyőri válasz a szurkolók análszexes fenyegetésére

Miskolc – Bacsa Patrik: Ha nyugodt szívvel akarunk sétálgatni Miskolcon, kötelező nyernünk!

Mint ismert, a DVTK az NB I-ben hat forduló óta nyeretlen és a tabella 10. helyén áll, a Magyar Kupában szerdán azonban továbbjutott a megyei I. osztályú Eger ellen (3–1). A miskolci drukkerek ezen a találkozón is üzentek Bacsa Patrikéknak. 

 

„Hét éve futballozom Diósgyőrben, megéltem már ennél durvább helyzeteket is– mondta Bacsa a Nemzeti Sportnak. – A miskolci kivételes közeg, emlékszem olyan meccsre, amikor öt-nullás vereség után is megtapsoltak minket, mert látták, hogy csúsztunk-másztunk a pályán. Vélhetően az akarást, a küzdést nem látták rajtunk az elmúlt hetekben.”

 

„Egy-két csapattársam megkérdezte tőlem, kell-e tartaniuk valamitől a mostani helyzetben. Azt feleltem, a pályán válaszoljanak a drukkereknek, ott kell megmutatnunk, mennyit érünk valójában.A hasonló üzenet jól és rosszul is elsülhet, de csak rajtunk múlik, mi történik a jövőben. Ha azt akarjuk, hogy nyugodt szívvel sétálhassunk Miskolcon, kötelező nyernünk. Ugyanakkor mi is kritikusak vagyunk önmagunkkal szemben, a játékosok is, a vezetőség is, minket legalább annyira bánt a sikertelen szereplés, mint a szurkolóinkat. A kritikájuk jogos, a futball a drukkerekért van.”

 

„Amíg a szurkolók foglalkoznak velünk, addig törődnek a miskolci futballal. Ha ez a helyzet, akkor a jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy támogassanak, mögénk álljanak. Ha így lesz, biztosan nem remegő lábakkal lépünk pályára, ám ha az első perctől kezdve kifütyülnek minket, nehéz futballozni. Szerencsére utóbbi sosem volt jellemző a drukkereinkre.”

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC