nb1.hu

Debrecen: a klubvezető és az ellenfél játékosai mentették meg a focista életét

Nem profi meccsen történt az eset.

Lenyelte a nyelvét egy amatőr focista egy félresikerült fejelés után a Debrecenhez tartozó Józsán. A pályára rohanó klubvezető és az ellenfél játékosai segítettek neki, hogy ne fulladjon meg. A csatár egy szöglet után érkezett szerencsétlenül a földre, beütötte a fejét, és ebből lett a baj.

Az RTL Klub Híradó helyszíni riportot készített a községben, amelyből kiderül, hogy a férfi esés közben lenyelte nyelvét, hörgő hangot adott ki, ezért a klubvezető sietett oda hozzá, és próbálta kitisztítani a légutakat. A sikeres feladatmegoldáshoz azonban több emberre volt szükség. Valaki a férfi fejét fogta, másvalaki pedig a kezét szorította le – jelezte az Index.

Mindenki megkönnyebbült, amikor látták, hogy a férfi képes lélegezni. Miután stabilizálták az állapotát, leültették a kispadra, míg meg nem érkeztek a mentők. Ménes Dávid, az Országos Mentőszolgálat regionális szóvivője arról beszélt a kameráknak, hogy alapos vizsgálatot követően sem volt egyértelmű, hogy mi okozta a rosszullétet, ezért a középkorú férfit kórházba szállították, azóta már otthon pihen. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC